Bismillah Lima



BISMILLAH 5

1. Bismillahir Rahmanir Rahiim

2. Bismillahish Shaafii

3. Bismillahil Kaafii

4. Bismillahil Mu’aafii

5. Bismillahil ladzhi laa ya dhurru ma’as mihi syai un fil ardhi wala fis sama’i wa huwas samii’un ‘alim

* Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

* Dengan nama Allah Yang Menyembuhkan

* Dengan nama Allah Yang Mencukupkan

* Dengan nama Allah Yang Memberikan kesihatan yang baik

* Dengan nama Allah yang tidak memberi kemudaratan dengan namanya akan sesuatu pun di dunia dan di langit dan Dia Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui

Antara fungsi Bismillah 5 ni:

*penawar bisa diri

*penawar kepada penyakit bisa-bisa tulang

*penawar bisa-bisa badan

*penawar bisa batu merian

*boleh digunakan untuk mengubati sakit yang tidak diketahui puncanya

Cara menggunakan Bismillah 5 :

1.letakkan tangan di tempat yang sakit, tarik nafas, baca Bismillah 5 tujuh kali kmdn tiup tempt tadi, kemudian baru tiup di air; atau

2.kalau tpt sakit tu tak boleh diletakkan tangan krn sakit atau sukar utk meletakkannya, letakkan tangan di anggota lain dengan penumpuan hati dan perasaan bahwa tempat tersebut adalah anggota yang sakit.

Kesan Sampingan:

Dengan mengamalkan Bismillah Enam dan Bismillah Lima akan menyebabkan segala jenis racun menjadi tawar serta tidak mendatangkan mudharat jika terminum. Gelas yang dipegang oleh pengamal Bismillah Enam dan Bismillah Lima akan pecah pecah dengan sendirinya jika kandungannya mengandungi racun.

Advertisements

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

308 Responses to Bismillah Lima

  1. mohd zain berkata:

    saya pernah amalkan bismillah ini. Selain gelas pecsh, tuhan juga mengurniakan gerak rasa yang tajam untuk mengelak termakan benda2 haram/syubhat. Subhanallah.

  2. Murid PTK ﻤﻜﺘﻰ berkata:

    assalamualaikum ijin mengamalkan semua ilmu yang ada diblog ini salam dari pontianak

  3. zul berkata:

    assalamualiakum, alhamdulillah mohon idzinkan untuk mengamalkan ayat bismillah lima ini. terima kasih.

  4. Anuar B Mansor berkata:

    Salam.Mohon izin mangamal ayat ini

  5. Dody berkata:

    Mohon ijin untuk mengamalkan ayat bismillah lima ini. terimakasih

  6. Siti Hawa Ahmad berkata:

    mohon izin amalkan ayat dan terima kasih banyak.

  7. Aliq berkata:

    Mohon di izin kan mengamalkan ayat dan doa, terimakasih banyak-banyak

  8. zulherman berkata:

    mohon izinya untuk mengamalkan bismillah 6 dan bismillah 5
    terimakasih
    Salam

    zulherman

  9. Harifin berkata:

    Mohon Izin dengan seiklasnya untuk mengamalkan ayat bismillah 6, bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terimakasih dan semoga Allah memberikan ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  10. SMS berkata:

    Salam

    SAya mohon izin download dan amal ayat Bismillah 6 Bismillah 5 dan segala ayat di blog ini Insyaallah. Terima kasih.

  11. siti hajar berkata:

    mohon keizinan menggunakan dan mengamal ayat bismillah 6 dn Bismillah 5 dari blog ini.Terima kasih

  12. amir berkata:

    minta izin belajar bismillah lima ini dan terima kasih byk2 moga ALLAH memberi kebaikan dari nya

  13. iwan berkata:

    assalam….mohon izin atas do’a bismillah 5 agar saya dapat mengmalkannya dengan baik

  14. mohamad rusdi berkata:

    mohon copy ayat ini dan mengamalkannya terima kasih

  15. teguh sb berkata:

    Mohon Izin dengan seiklasnya untuk mengamalkan ayat bismillah 6, bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terimakasih dan semoga Allah memberikan ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  16. RYahya berkata:

    Assalamualaikum,
    Mohon copy untuk semua ayat-ayat di blog ini.
    Terima kasih, semoga Allah memberkati atas segala usaha anda dalam menyebarkan ilmu.
    salam persaudaran dari nsw australia.

  17. Siti berkata:

    Assalam,
    mohon izin saya mengamalkan bismilah 5 dan 6

  18. khairil berkata:

    Assalamualaikum…

    Minta izin utk amalkan ayat tersebut.
    terima kasih.

  19. mohd shah berkata:

    minta izin untuk mengamalkan ayat ayat bismillah dan ayat ayat yang ada di laman ini, terima kasih dan semoga allah memberi ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  20. Eli Sudjono berkata:

    Assalamu’ alaikum Wr. Wb
    Izinkan kami untuk mengalamalkan ilmu-ilmu ini

    Wassalam

  21. Roslee Noor berkata:

    Assalamualaikum!
    Mohon menyalin untuk buat amalan harian untuk keluarga dan sahabat karip.

  22. putri berkata:

    salam..mohon diizinkan mengambil ayat ini dan ayat2 yg lain didalam laman ini utk di amalkan…
    tq

  23. hamidee berkata:

    mohon izin mengamalkan ayat tersebut

  24. fairulosmadi othman berkata:

    assalammualaikum..mohon halalkan dan izin utk amalkan ayat di atas..InsyaAllah..

  25. Zaza berkata:

    Salam,

    Izin kan saya untok amal kan dan berkongsi ayat tersebut.

  26. suryati berkata:

    As salam,mohon diizinkan saya mengamalkan bismillah 5 dan 6.semoga tuan yg yg sudi berkongsi e mel ini akan beroleh kejayaan dan keberkatan dunia dan akhirat.Amin……

  27. Roslan ramjan berkata:

    Izin kan saya untok amal kan dan berkongsi ayat tersebut

  28. Kamilah berkata:

    Saya mohon izin untuk amalkan ayat dan doa ini.

  29. Abu Bakar Bin Mohamad berkata:

    Salam dan mohon izin untuk saya mengamalkan ilmu ini.

  30. meor berkata:

    mohon izin….dihalalkan dunia dan akhirat untuk saya bgi amalkan ilmu ini……terima kasih

  31. moch,nasir berkata:

    assalamualaikum ijin mengamalkan semua ilmu yang ada diblog ini salam dari Bandung

  32. ocha berkata:

    Mohon Izin dengan seiklasnya untuk mengamalkan ayat bismillah 6, bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terimakasih dan semoga Allah memberikan ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  33. azman berkata:

    assalammualaikum..mohon halalkan dan izin utk amalkan ayat di atas..InsyaAllah..

  34. marzuki berkata:

    bismillahirrahmanirrahim,b,millah hish syafi,b,millah hil kafi,bismilla hil mua fi, b,millah hilwafi,bismillah hirabbissama watiwalarth,b,millah hillazi la yadhurrumaas mihisyai ung filarthdhiwala fissamaq wahuwassami ul alim…blh bg tahu sy ape nama ayat ini…….

  35. fiezan berkata:

    salam..mohon izin utk copy n amalkan ayat2 dr blog ini..terima kasih

  36. hamba allah berkata:

    minta segala apa yg terkandung di dlm blog ini diizinkan utk download serta diamalkan. insyaallah

  37. ARDY berkata:

    MOHON IZIN MENGAMALKAN NYA PAK CIK

  38. NOR EMIZA BINTI AMIR NOORDIN berkata:

    assalammualaikum!

    Bismillahhirohmanirrohim!

    saya mohon untuk amalkan ayat-ayat dan doa didalam blok ini. semoga tuhan memberi rahmat dan keberkatan kepada tuan empunya blok ini…
    wasalam.

  39. zahar berkata:

    assalamualaikum tuan yang empunya ilmu,
    izinkan dan halalkan ilmu yang baik ini untuk hamba amalkan demi kebaikan diri,keluarga dan hamba lain yang memerlukan.
    semoga tuan beroleh nikmat daripadaNya jua.
    terima kasih

  40. muhammad berkata:

    mitak izin diamalkan… pnah sy amal, tp kaifiyat menggunakan mungkin salah… syukran.

  41. mya berkata:

    Assalamualaikum

    Izinkan sy download dan amalkan dan kongsi ayat tersebut…

    terima kasih…

  42. matzul berkata:

    Mohon Izin dengan seiklasnya untuk mengamalkan ayat bismillah 6, bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terimakasih dan semoga Allah memberikan ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  43. saadi bin basri berkata:

    mohon izin untuk mengamalkan dan menyebarkan ayat ini .. wassalam

  44. illa berkata:

    assalamualaikum

    Tuan,

    minta izin utk mengamalkan segala zikir dan doa dlm blog ini

    terima kasih

  45. lockman masaot berkata:

    assalam mualaikum,mohon izin untuk saya amalkan doa dalam halaman ini, semoga keikhlasan sdra berkongsi ilmu mendapat ganjaran daripada Allah

  46. cgina berkata:

    assalammualaikum..mohon halalkan dan izin utk amalkan ayat di atas..InsyaAllah..

  47. Wan berkata:

    Salam, mohon keizinan tuan utk berkongsi ilmu yg disampaikan.

  48. kangsani berkata:

    mohon kpd tuan punya blog ini utk kami dpt mengamalkan semua yg berfaedah..semoga hasil maksud yg baik..aamiiin

  49. Zahir berkata:

    Assalamualaikum

    Tuan, minta izin utk mengamalkan segala zikir dan doa dlm blog ini, terima kasih.

    Harap dapat tuan bantu, macammana nak mengamalkan ayat bismillah 6 dan bismillah 5.

  50. kina berkata:

    terima kasih kerana berkongsi ilmu

  51. roslida berkata:

    terima kasih di atas perkongsian ilmu ini..semoga orang yg memberi ilmu ini dirahmati Allah selalu..izinkan mengambil ayat ini..terima kasih..

  52. joey berkata:

    mohon izin ayat bismillah 5

  53. AisyahHumairaa berkata:

    salam..mohon izin untuk cetak doa bismillah 5 dan 6..
    dan semua doa2 yang ada dlm blog ini..
    semoga Allah merahmati anda dan semua umat islam..
    terima kasih banyak2 kerana berkongsi ilmu yg sangat berguna ini..
    wassalam..

  54. SHAH berkata:

    MOHON IZIN UNTUK MENGAMALKAN SEMUA AYAT DALAM BLOG INI. tERIMA KASIH.

  55. intanlaila berkata:

    Assalamualaikum,
    Terima kasih brkongsi ilmu,
    mg Allah memberkati semua

  56. Amrizal Haroon berkata:

    Mintak izin untuk menghafal dan menyalin , dan hanyalah untuk mempelajari dan disampaikan.

  57. THORN berkata:

    HARAP DIIZINIKAN UNTUK MENGHAFAL DAN MENYALIN AYAT TERSEBUT..DAN DIKONGSI DENGAN TEMAN-TEMAN SEMUA..

  58. othman berkata:

    assalamualaikum tuan/puan,

    Memohonkan keizinan untuk saya mendownload dan mengamalkan ilmu yang baik ini bagi kebaikan bersama. Semoga tuan dan puan yang berusaha beroleh pahala serta ganjaran setimpal dari Allah SWT jua.

    Terima kasih. Wassalam.

  59. ZURAIDA berkata:

    pia

    che ida berkata

    saya ingin minyak izin untuk menyalin ayat2 yang terdapat dalam blog ini . moga kita sama -sama mendapat keberakatan dari NYA.

  60. ghazali Alsagoff berkata:

    MOHON di amalkan ayat tersebut..hanya anna menambahkan yang tertinggal tu.”.bismillah hil Waafie..”

    mohon maaf kalu menlanggar atur cara.

    wasallam

    sghaz_57@yahoo.com

  61. hasibah berkata:

    salam, minta izin download ilmu dalam blog ini dan mengamalkannya..terima kasih

  62. Mg berkata:

    assalammualaikum, mohon izin tuan utk berkongsi ilmu yg disampaikan.

  63. nurwanto berkata:

    assalamualaikum minta izin untuk mengamalkan.agar saya dapat mengobati orang dg izin ALLAH

  64. diyana berkata:

    assalamualaikum… mohon kebenaran tuan untuk mengamalkan ayat-ayat yang terdapat dalam blog ini,terima kasih,mudah-mudahan Allah SAW sahaja yang dapat membalas segala kebaikannya.

  65. badai berkata:

    mohon ijin tuk saya amalkan ya mas……….

  66. awi berkata:

    saya minta izin untok menyalin dan menghafal kan nya,semoga sekelian di rahmati Allah dan salam persaudaraan.

  67. Sobri berkata:

    Mohon izinkan untuk mengamal semua Ayat dalam setiap Blog terimakasih

  68. Ratna (Bukan nama sebenar) berkata:

    mintak izin untuk menghafal dan download yea…syukran

  69. amiey berkata:

    Assalamualaikum…mohon keizinan utk mengamal ayat ini n ayat2 yg lain dlm blog tuan. terima kasih. Semoga Allah merahmati Tuan.

  70. DMZ berkata:

    assalammaulaikum, doa yang baik

  71. kamarul berkata:

    KAMARUL

    Mohon izinya untuk mengamalkan bismillah 6 dan bismillah 5
    terimakasih
    Salam

  72. rjunaidiramli berkata:

    Mohon di izinkan dan di izazahkan untuk dan dalam mengamalkan ilmu dalam blok tuan. Semuga tuan dan keluarga di cucuri rahmat dan di murahkan rezeki setiap masa. Amin.

  73. zack berkata:

    Salam.
    moga diizinkan mengamalkan ayat Bismillah lima ini

  74. Zamri berkata:

    Salam,
    Terima kasih berbanyak atas ilmu yang dipaparkan. Mohon izin untuk ana mengamalkan segala ilmu yang ada dalam blog ini, dalam kehidupan seharian.

  75. jun berkata:

    saya mohon izin untuk amalkan bismillah ini untuk diri sendiri dan mereka yang hampir dgn saya.

  76. TRISNI berkata:

    SALAM , IZINKAN SAYA AMALKAN AYAT DALAM LAMAN I NI DAN HARAP DIHALALKAN APA YANG TELAH SAYA COPY SEBAGAI RUJUKAN PERIBADI

  77. sue berkata:

    assalamualaikum, mintak keizinan untuk mengambil surah untuk hafalan harian…

  78. Johara berkata:

    mohon izin kesemua ayat bismilla kerana selama ini saya tercari alhamdulilah dapat jugak romanise lagi.amin mudahan anda diberkati allah

  79. mdsalimi berkata:

    MOHON IZIN UNTUK MENGAMALKAN SEMUA AYAT DALAM BLOG INI. tERIMA KASIH

  80. salim salam berkata:

    salam.pakcik.saya ingin bertanya,,tetapi soalan ini tidak berkaitan dengan bismillah 5 ini..saya ingin bertanya berkenaan zikir.saya mohon pakcik jwb pertanyaan saya tanpa paksaan.saya amat ingin mengetahui bagaimanakah bacaan (syirullah)??

  81. shah berkata:

    Assalamualaikum… sy ingin memohon keizinan untuk mengambil serta mengamalkan semua ayat serta doa-doa didalam blog ini.
    terima kasih..

  82. eka berkata:

    mohon izin menyalin dan menghafal semua ayat diblog ini

  83. zaidi berkata:

    zaidi,

    assalammualaikum..mohon halalkan dan izin utk amalkan ayat di atas..InsyaAllah

  84. Ruhayati binti Nordin berkata:

    salam keizinan Mu ya Allah kupohon untuk menjadi hambaMu yang berbahagia didunia dan diakhirat. Terimakasih atas hidayahMu dan kepada umat yang memanjangkan ilmuMu

  85. delimanilam berkata:

    mohon izin penggunaan ayat untuk amalan dan pengubatan.

  86. Ramlah berkata:

    As salam,mohon diizinkan saya mengamalkan bismillah 5 dan 6.semoga tuan yg yg sudi berkongsi e mel ini akan beroleh kejayaan dan keberkatan dunia dan akhirat.Amin……

  87. Raka berkata:

    Mohon izinnya tuk menimba ilmu dari blog sodara ini.jajakumulloh hoerun kasiro.

  88. Fatimah berkata:

    Tuan,

    Assalamualaikum,
    Mohon izin untuk menggunakan segala doa dan wirid dalam blog ini. Sekian, terima kasih.

  89. Fitri Tanjung berkata:

    mohon izin untuk mengamalkan do’ni. fitri tranjung

  90. meon berkata:

    Alhamdulillah, dalam blog saudara telah memberikan banyak ilmu kepada saya. Terima kasih mohon izin untuk menyalin doa2nya. terima kasih.

  91. innaz berkata:

    inna

    Mohon izin untuk mengamalkan ayat bismillah 5, semoga mendapat keberkatan dunia dan akhirat. Amin….

  92. zol hashim berkata:

    izin kan saya mengguna ayat ni. keperluan untuk sekeluarga. terimakasih.

  93. Dayang noryta abang yak berkata:

    assalamualaikum…mohon keizinan link info.syukran.

  94. ochim berkata:

    Qobiltu bismillah 6 dn 5,mohon
    Izin mengamalkan mbah

  95. rezalman88 berkata:

    terima kasih atas infonya,dan saya mintak izin ilmunya di amalankan…

  96. melur berkata:

    assalam..
    mohon izin tuk amalkan ayat bismillah 5,6 dan 7

  97. sundhee berkata:

    izinkan tuk mengamalkan ya

  98. Kedai Runcit berkata:

    As salam, izin share… tq

  99. ku berkata:

    mohon izin sahabat

  100. izinkan saya untuk mengamalkan bismillah lima Tuan yang sudi berkongsi, terima kasih.

  101. Nurhana Jasni berkata:

    assalamualaikum..mohon diizinkan saya mengamalkan bismillah 5& 6..dan menyalin..semoga tuan yang sudi berkongsi bahagia dunia & akhirat

  102. Khairuddin berkata:

    Memohon halalkn untuk memgunakan bismillah lima & enam ne untk kegunaan harian.

    Brunei.deen

  103. wan berkata:

    minta izin untuk mempelajari dan mengamalkan ayat2 bismilah 5 dan bismilah 6.

  104. mya berkata:

    saya minta izin ambil ayat nie, ribuan terima kasih diucapkan. ini kerana sya sedang mengalami sakit tulang yg tidak sembuh. thanks so lot.

  105. ahmadz berkata:

    mohon ijin mengamalkan

  106. komeng berkata:

    assalamualaikum..izinkan saya amalkan ilmu ini..

  107. orchid berkata:

    minta keizinan utk copy, menyimpan dan berkongsi ilmu dari blog ini. Terima kasih, mudah-mudahan tuan mendapat keberkatan dari ALLAH SWT

  108. nur berkata:

    izinkan saya amalkan ayat ini.masih

  109. atuk berkata:

    salam sejahtera tn..izin saya mengamal doa ini

  110. Mahanes berkata:

    Alhamdulillah mohon juga berkongsi dan izin amalkan ayat ini dan doakan hamba agar berkat dgn amalannya dunia akhirat

  111. Baseiro Nazeiro berkata:

    syukran jazaakaLLAH moga Allah memberkati kita dgn amalan yg baik

  112. abas berkata:

    mohon diawalin dengan salawat ya!!!!!bismilah itu ilmu yg netral bagaiman pengunanya!!!slam abdul soheh dan kaya’alin

  113. hairuden.com berkata:

    tk. Dapat sy melihat ayat yg betul.bagus bacaan ini untuk diamalkan

  114. Shahril berkata:

    assalamualaikum..mohon keizinan utk mengamalkan bismillah 5 ini.terima kasih

  115. firdaus berkata:

    mkinta izin untuk mengamalkan segala ilmu di blog ini

  116. Norainah HK berkata:

    Alhamdulillah, dengan mudah saya memperolehi bismillah 5 ini disini, syukran. Izinkan saya untuk mengamalkannya, mudah2an Allah memberkati amalan yang baik ini…

  117. mohd asri farid berkata:

    asalamualaikum…
    tuan,
    sy sgt tertarik isi kandungan ayat ini..
    kalau tuan tidak keberatan sy ingin mengambil ayat2 ini utk sy amalkan…

  118. aimy berkata:

    Assalam..mohon izin share dan amalkan segala ilmu dlm blog ini..trima kasih

  119. ahmad reson berkata:

    Assalammu’alakum ,,mohonm izin mengamalkan doa tersebut…

  120. zuhal berkata:

    salam, minta izin download dan amalkan ilmu ini. tk

  121. Ahmad reson .A.E berkata:

    assallammu’alaikum.wr.wb mohon izin untuk mengamalkan semua ilmu yang di blog ini,,

  122. melati berkata:

    Izinkan saya menumpang ilmunya..

  123. Musa berkata:

    assalamualaikum

    Tuan,

    mkinta izin untuk mengamalkan segala ilmu di blog ini

  124. mie berkata:

    Mohon Izin dengan seiklasnya untuk mengamalkan ayat bismillah 6, bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terimakasih dan semoga Allah memberikan ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  125. amir berkata:

    mintak izin untuk mengamal segala ilmu dari anda

  126. Rabunah bt Othman berkata:

    Terima kasih . Izinkan saya copy dan share doa-doa ini dengan orang lain.

  127. latif berkata:

    minta izin untuk amalkan.

  128. Rosli Musa berkata:

    Salam,

    Mohon izin saya dan keluraga mencetak dam mengamalkan ayat-ayat ini, mudah-mudahan Allah SWT merahmati kita semua..Ameen.

    Rosli Musa

  129. sarina sidek berkata:

    salam…mohon izin untuk mengamalkan segala ilmu yang bermanfaat diblog ini…semoga Allah merahmati kita ke jalan yang benar dengan segala amalan yang baik..

  130. Wan mustama berkata:

    TK. Mohon izin mengamal dan mengedarkan di FB..

  131. Aby berkata:

    Semoga tuhan melimpahkan rahmatnya kepada yang telah menyebarkan ilmunya,maha suci Allah yg telah mengaruniakan ilmu kepada hambanya yg saleh

  132. fadhil berkata:

    salam.. mohon mengamalkan ayat ini …. untuk kebaikan umat islam….

  133. Novia berkata:

    Assalamu’alaikum wr wb

    Mohon ijin serta keikhlasan saudara untukdapat mengamalkan do’a dan mengambil ilmu dr blog ini do’a fi do’a semoga Allah SWT melimpahkan curahan Rahmat atas Keikhlasan saudara dalam menyebarkan kebaikan Karena Allah dan RasulNya…….harapkan KeridhoanNya. Amin ya rabbal alamin

  134. kribd berkata:

    assalammualaikum!

    Bismillahhirohmanirrohim!

    Bahawasanya saya dengan ini mohon izin dari tuan untuk mengamalkan ayat2 yang tuan tulis dalam blog ini…mohon halal walaupon sepatah ayat dari dunia dan akhirat….amin wassalamm..

  135. redzuan berkata:

    mohon izin ambil ayat ini.terima kasih

  136. Assalammualaikum w.r.t.Mohon dan izinkan saya menggunakan serta mengamalkan segala doa,zikir serta ilmu yang dimuatkan dalam paparan ini.Terima kasih.

  137. Email add yang pertama silap.Yang kali kedua ini betul.maaf.

  138. nurul berkata:

    mohon keizinan untuk membenarkn saya mengamalkn segala yg ada diblog ini

  139. rahim berkata:

    Assalammu’alaikum w..w.. mohon izin dengan ikhlas untuk mengamalkan ayat Bismillah 6 dan Bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terima kasih dan semoga Allah memberikan amal dan pahala diatas keikhlasan pak cik menyebarkan ilmu ini. Waslm….

  140. azami berkata:

    mohon izin diamalkan

  141. ijan berkata:

    Assalammu’alaikum w..w.. mohon izin dengan ikhlas untuk mengamalkan ayat Bismillah 6 dan Bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terima kasih dan semoga Allah memberikan amal dan pahala diatas keikhlasan pak cik menyebarkan ilmu ini. Waslm….

  142. ahmad safei berkata:

    Assalammu’alaikum w..w.. mohon izin dengan ikhlas untuk mengamalkan ayat Bismillah 6 dan Bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terima kasih dan semoga Allah memberikan amal dan pahala diatas keikhlasan pak cik menyebarkan ilmu ini. Waslm….

  143. cempaka berkata:

    assalamualaikum…
    saya mintak izin dari en/cik/puan untuk copy ayat ini…segala budi baik hanya allah sahaja yg dpt membalasnyer…

  144. Faridah Hamba Allah berkata:

    Assalamualaikun, saya memohon izin untuk mengamalkan Bismillah 5, Assalam.

  145. Muslimah berkata:

    Assalamu’alaikum, Alhamdullilah,memohon izin dengan ikhlas untuk mengamalkan segala ayat di blog ini. Terima kasih.
    Semoga Allah memberikan amal dan pahala diatas keikhlasan pak cik menyebarkan ilmu ini.ameen

  146. zila berkata:

    Assalamualaikum..mohon keizinan utk copy serta mengamalkan ayat Bismillah 5 dan Bismillah 6 serta segala ayat yg ada dlm blog ini.Terima kasih..wslm

  147. Samiah bt Ahmed berkata:

    As Salam, saya mohon dihalalkan untuk mengamalkan Bismillah 5.Terima kasih

  148. nurhafizzah berkata:

    salam
    mohon izin utk copy ayat bismillah 5 ini. terima kasih

  149. muksin berkata:

    Ass.Wr.Wb. Mohon Ijin untuk mengamalkan dan mengijazahkan Bismillah 5,6 dan 7 terima kasih pak Kyai

  150. martin berkata:

    mohon cara mengamalkannya bgmn….

  151. azin berkata:

    azin
    Assalamualaikum, mohon izin mengamalkan ayat-ayat yg terdapat di blog ini, terima kasih.

  152. zainah berkata:

    Terima kasih krn, memuatkan ayat2 ini. Mohon izin utk mengamalkannya. Muga sama2 memperolehi keberkatannya.

  153. waletwawan berkata:

    mohon izin untuk mengamal ayat ini

  154. harlida berkata:

    minta kongsi doa utk panduan hidup

  155. Agus rustiawan berkata:

    Mohon izin untuk ngamalin’ea
    Klw bolh tanya gie mana cara’nya ngamalin’nya pha setiap sholat 5 waktu baca 1x pha 3x
    Mohon jawaban’ya

  156. Noorshearan bin Mohamed berkata:

    Assalamualaikum, Saya bersyukur ke hadrat Allah kerana menemukan saya dengan pengetahuan ini. Saya mohon tuan mengizinkan saya mengamalkannya.

  157. ajun berkata:

    Assalamu’alaikum, Alhamdullilah,memohon izin dengan ikhlas untuk mengamalkan segala ayat di blog ini. Terima kasih.

  158. m. aspan berkata:

    assalamualaikum wr. wb …… mohon izin untuk mengamalkan segala doa dan ayat yang ada di blog ini semoga menjadi amal ibadah…. taqobalallahu minna wa minkum
    wassalam ….

  159. MAZURA BINTI MUSTAFFA berkata:

    Assalamualaikum …saya memohon izin dengan ikhlas untuk mengamalkan Bismillah 5 dan Bismillah 6. Semoga Allah swt membalas jasa dan budi baik baik memberikan kami ayat2 suci ini…amin. terima kasih sekali lagi…

  160. fazlee berkata:

    Izinkansaya mengamalkan bismillah lima ini..22

  161. Norhanizah Ahmad berkata:

    As’kum , saya mohon izin untuk amalkan bismillah lima dan juga ayat-ayat dalam blog ini. semuga saya dapt amal untuk untuk yang baik.

  162. zul berkata:

    mohon amal

  163. affendi berkata:

    izinkan saya mengamal bismillah ini

  164. nik berkata:

    assalamualaikum,

    mohon untuk menggunakan dan mengamalkan ayat ini dan mana2 ayat yg ada di dalam blog ini..insyaAllah..dan terima kasih.

  165. Mummywani berkata:

    Assalamualaikum. Mohon izin mengamalkan bismillah lima ini. terima kasih.

  166. akmal berkata:

    Salam….mohon tuan izinkan sy amalkan ayat ini…terima kasih

  167. santri berkata:

    assalam…. tuan
    hambe mintak izinye, nak mengamlken ape yg ade di blog ni ye.
    semoge tuan sllu dlm naungan allah swt.
    terime kasih.

  168. Norziah Abdullah berkata:

    Assalamualaikum… izinkan saya untuk mengamalkan ayat ini.
    Terima kasih.

  169. sharifah berkata:

    assalamualaikum…mohon keizinan saya mengamal ayat ini. terima kasih.

  170. Mahyudin berkata:

    Assalamualaikum… maaf minta dihalalkan, saya dah menggunakan doa ini dan sampaikan kepada kawan2. Ni baru nak minta izin. Harap halalkan… ya

  171. iezza berkata:

    Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..izinkan sy berkongsi doa ini..semoga segala amalan baik di Berkati Allah..aminn..Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..

  172. Atilia berkata:

    Assallamualaikum wbkt.. Saya juga memohon keizinan untuk mengamalkan segala ilmu yang saya perolehi dari blog ini. Terima kasih….

  173. tarmezy berkata:

    Mohon Izin dengan seiklasnya untuk mengamalkan ayat bismillah 6, bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terima kasih dan semoga Allah memberikan ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  174. am berkata:

    mohon copy ayat ini dan mengamalkannya terima kasih

  175. Rosiah binti Ali Othman berkata:

    Terima kasih memaparkan ayat ini dan mohon izin dan restu untuk terus mengamalkan semua ayat dan doa yang dipaparkan.

  176. siti berkata:

    mohon izikan amalkan ayat ini

  177. khatijah binti ismail berkata:

    Assalammualaikum. Izinkan saya mengamalkan bismillah 5 ini.

  178. marini berkata:

    Mohon di izinkan mengamalkan bismillah 5 dan bismillah 6

  179. marini berkata:

    Mohon di izinkan mengamalkan bismillah 5 dan bismillah 6 salam dari aceh

  180. asrul berkata:

    mohon izin untuk copy dan mengamalkan doa ini..terima kasih

  181. marini berkata:

    Asalam mualaikum Wr.Wb

    Saya mohon izin agar bisa mengamalkan Bismillah 5 dan Bismillah 6

    Terimakasi
    Salam dari aceh

  182. Luthfi berkata:

    Ass.WW. Mohon ijazah dan ijin untuk mengamalkan seluruh Doa2 yang ada di blog ini. Terima kasih. Wass. WW

  183. syamsidar berkata:

    Aslm.wr.wb. Mohon Restu memblog do’a Bismillah Lima untuk sy amalkan..
    Trim’s
    Salam MAKASSAR

  184. Azrie berkata:

    Assalamualaikum..
    Mohon izinkan sy mengamalkan bismillah 5 ne..

  185. saiful berkata:

    Saya mohon izin amal ayat ini

  186. yayan berkata:

    maaf,kata guru saya ini bismilah 4

  187. puteri melur berkata:

    mohon amal semua ayat2 yg diberi

  188. ahmadkhalillil berkata:

    Asm, mohon izin untuk copy dan amal doa, zikir dan selawat dalam blog ini

  189. Braber emi berkata:

    Salam sahabat..sya minta izin untuk mggunakan sgala zikir n petua yang ada di blog sahabat ini..hanya Allah shaja yang dpt mmbalas jasa baik sahabat kerna dpt berkongsi ilmu yang sgt2 berguna ini.tqvm

  190. adha berkata:

    Moon diizinkan untuk mgamal ayat ini

  191. Saipallizam berkata:

    mohon keizinan untuk menyalin dan mengamalkan ilmu yang ada dalam blog ini. tqsm . semoga Allah mencucuri rahmatnya pada anda. Amin

  192. as saudrku,dng sgenab hati yg rndah.mohon izin atas sgla ayat2 ALLAH yg saudra crahk,di dlm blog saudra,agar sudi kranya bisa saya amalkn tuk kebaikan.smga dgn saudra curahkan ayat2 ne,kmi yg tdak tou,sudah tou.semoga ALLAH SWT membalas atas smua kebaikan yg saudra lakukan.
    AMIN YA ALLAH.
    ALLAHU AKBAR 3X…
    MAQBUL FURKAN.ACEH BIREUEN…

  193. adi berkata:

    mohon keizinan untuk mengamalkan ilmu yg ada di blog ini ya…

  194. mohd yusman b ahmad berkata:

    ASALAMUALLAIKUM IZINKAN SAYA MENGAMALKAN AYAT BISMILLAH 5 DLM BLOCK INI.

  195. muhd berkata:

    Salam bro, saya mohon dan meminta izin untok mengamal bismillah 5, 6 dan bismillah 7. Terimakasih banyak banyak..

  196. norsham berkata:

    salam pakcikloo,minta izin untuk mempelajari dan mengamal segala ilmu yang diturunkan di dalam blog ini…semoga pakcikloo mendapat keberkatan dari Allah……sekian

    • muksin berkata:

      ASSALAMUALAIKUM IZINKAN SAYA MENGAMALKAN AYAT BISMILLAH DALAM BLOCK INI. dan ayat2 Allah serta Doa yang lainnya. Semoga kebaikannya diridhoi olehNYA. Amin

  197. Syafiq berkata:

    mohon izin amalkan ayat dan terima kasih banyak.

  198. ROSLAN HASAN berkata:

    ASSALAMUALAIKUM IZINKAN SAYA MENGAMALKAN MENYALIN AYAT BISMILLAH DALAM BLOCK INI. dan ayat2 Allah serta Doa yang lainnya. Semoga kebaikannya diridhoi olehNYA disetiap kebaikan kami amalkan. Amin Amin ALLAHUMA Amin

  199. Khalid Latiff berkata:

    salam, saya mohon keizinan untuk mengamalkan dan menyalin ayat2 BISMILLAH di dlm blok ini. Serta lain2 ayat yg terkandung di dlm blok ini. semuga saya mendapat petunjuk dan hidayah serta kebaikan yg kami amalkan sekeluarga.Amin

  200. dadang suhardiman berkata:

    ,salamsaya mohon ijin untuk menyalin dan untuk mengamalkannya

  201. amanboy berkata:

    mohon izin menggunakan doa-doa dlam blog ini

  202. mohd edwin berkata:

    mohon keizinan untuk mengamal ayat ini untuk kebaikan.Insyallah Amin.

  203. Ahmad berkata:

    mohon izin untuk mengamalkan ayat dan doa yang ada dalam blog tuan untuk di jadikan amalan

  204. Nana berkata:

    Assalamualaikum, mohon izin untuk mengamalkan doa doa didalam blog ini. Terima Kasih

  205. Jawahara berkata:

    Assalam.. Mohon keizinan untuk mengamalkan ayat -ayat di blog ini untuk kebaikan, Insyallah, Amin.

  206. Dede berkata:

    assalammualikum,
    mohon di izinkan untuk mengamalkan ayat ayat di blog ini,

  207. yusuf berkata:

    Assalam.. Mohon keizinan untuk mengamalkan ayat -ayat di blog ini untuk kebaikan, Insyallah, Amin.

  208. haniffah berkata:

    Mohon izin mengamalkn ayat ini

  209. Nafisah binti Husain berkata:

    Assalamualaikum……Mohon keizinan untuk mengamalkan ayat ayat BISMILLAH 5 dan seterusnya artikel berkaitan di dalam blok ini untuk kegunaan diri dan keluarga semoga mendapat petunjuk dan hidayah serta kebaiakan yang kami amalkan dari ayat ini… Amin

  210. Mustaqim berkata:

    Mohon izin untuk amal doa2 di dalam blog ini…..terima kasih

  211. samsuriani berkata:

    As Salam, saya mohon dihalalkan untuk mengamalkan Bismillah 5 dan 6Terima kasih

  212. imam berkata:

    Assalamu’alaikum, mohon doa restunya dan halalkan untuk mengamalkan bismillah 5 dan 6, jazakumullah khairan katsira

  213. rashidi ahmad berkata:

    As Salam saya mohon izin utk mengamalkanye bismillah 5

  214. Hamba Allah berkata:

    assalamualaikum.. mohon izin untuk manfaatkan ilmu dalam blog ini untuk kegunaan kehidupan harian dan menyebarkan pada mereka yang dalam kesusahan.

  215. Hamzan berkata:

    mohon copy ayat ini dan mengamalkannya terima kasih

  216. robani berkata:

    saya mohon izin untuk mengamalkan nya…

  217. SISWANTO berkata:

    Assalammualaikum..Ya Hamba Allah yang Berhati Mulia, Bismillahi Rohman Nirohim izinkan Hamba untuk Membaca dan Mengamalkan Do’a ini, Amin…..,

  218. darmius anwar berkata:

    yus sy mhn izin untuk mengkopy serta mengamalkan bismillah lima

  219. Mohon izin mengamalkan bismillah lima ini…..terima kasih..

  220. maya berkata:

    isikan saya untuk mengamalkan bismillah 5 ini. Terima kasih.

  221. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is valuable and everything. But think of if you added some great
    photos or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and
    videos, this blog could certainly be one of the most beneficial
    in its niche. Fantastic blog!

  222. salman mari berkata:

    izinkan sye mengamalkannya semoga tuhan sentiase mengabulkan amin

  223. Zaidi berkata:

    Salam,

    Mohon diizinkan utk mengamalkan semoga ganjaran Allah diberikan kepada tuan

    Terima Kasih

  224. manap mustafa berkata:

    mohon izin saya amalkan bismillah lima ini….

  225. Yunos Osman berkata:

    Assalamualaikum. Mohon izin amalkan ayat bismillah 5 ini. Terima kasih.

  226. Azizi bin Mohd Idris berkata:

    Izinkan saya mengamalkan untuk diri saya dan keluarga….terima kasih pada tuan..hanya Allah sahaja dapat membalas budi tuan penerbit.

  227. Hani berkata:

    Salam

    SAya mohon izin download dan amal ayat Bismillah 6 Bismillah 5 dan segala ayat di blog ini Insyaallah. Terima kasih.

  228. HALIMI BIN KASDI berkata:

    ASSALAMUALAIKUM, MOHON IZIN MENGAMALKAN APA YANG TERTERA DALAM BLOG TUAN

  229. anuar berkata:

    terimakasih. mohon amalkanya

  230. daud 2736 berkata:

    Salam.. saya dgn rendah diri mohon izin utk mengamalkan segala ilmu dan doa2 yg ada di dlm blok tuan..terima kasih..

  231. hashim mat min berkata:

    izin kan saya guno ayat 5 untuk mengubati diri dan orang lain,tq

  232. zoel berkata:

    Assalamualaikum,
    Terima kasih brbagi ilmu,
    mg Allah membalas kebaikan hambanya

  233. Ramdan Hasim Munthe berkata:

    Assalaamualaikum w.w.Mohon izin mengamalkan segala ilmu dan doa2 di dalam blok tuan ..trima kasih. Salam dari MEDAN

  234. helmi berkata:

    assalamualaikum…ijin mengamalkan amin

  235. azizahtamby berkata:

    IZIN SAYA MENGAMBIL DOA BISMILAH LIMA INI

  236. azizahtamby berkata:

    untuk penjagaan diri

  237. Erman Hnf berkata:

    Assalamualaikum, mohon keizinan mengamal segala ilmu yang dikongsikan di ruangan ini..

  238. rizal berkata:

    Terima Kasih kerana berkongsi Bismillah 5 ini untuk pengamalan.Ijazahkan kepada semua pengunjung yg minta digunakan untuk peramalan semoga tuan dibawah lindungi allah hendaknya.amin…..

  239. Luxman Akim berkata:

    Saya minta penjelasan sedikit plus revisi kalimat pada point 5 :

    5. Bismillahil ladzhi laa ya dhurru ma’as mihi syai un fil ardhi wala fis sama’i wa huwas samii’un ‘alim

    Terlihat di dalam tulisan arabnya, pada bagian terakhir harusnya di baca : “Samii’ul ‘alim”, tapi pada point 5 yang anda tulis diatas “samii’un ‘alim”.. mohon untuk di revisi, jangan sampai banyak yang mengamalkan tapi salah baca pada point 5 seperti yang anda tulis.. bukannya dalam membaca al-quran itu beda bacaan beda arti ??… mohon penjelasannya…

    maaf bukannya saya sok tahu…
    thanks..

  240. angger berkata:

    mohon izin download dan mengamalkan

  241. Rahnijek berkata:

    assalamualaikum..mohon izin untuk mengamalkan ayat ini…semoga allah merahmati…amin

  242. hermanto berkata:

    asww. mhn izin pengamalan ragam-ragam bismilah dan berbagai amalan berfaedah dari blok ini…trmksh.

  243. Mahayudin Siraj berkata:

    Assalamualaikum…
    Mohon diizinkan utk mengamalkan ayat bismillah 5 serta doa2 tertera diblog tuan. . .

    TERIMA KASIH

  244. muhammad rahman mohamad berkata:

    Minta izin untuk diamalkan, isteri saya koma selama enam bulan, bagaimana cara untuk amalkan ayat ini.

  245. nur solehah berkata:

    Minta izin halal ilmu ni ya..minta copy

  246. wan berkata:

    Assalammu’alaikum..mohon izin dengan ikhlas untuk mengamalkan ayat Bismillah 6 dan Bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terima kasih dan semoga Allah memberikan amal dan pahala diatas keikhlasan pak cik menyebarkan ilmu ini. Waslm….

  247. SAHARIAH ABDOL RAHIM berkata:

    ASSALAMUALAIKUM.. SAYA MOHON DI IZINKAN MENGAMALKAN AYAT DAN MENCETAK AYAT INI UTUK KEGUNAAN SAYA.. TERIMA KASIH

  248. Mohd Razali berkata:

    as salam…
    saya mohon keizinan daripada Tuan pemilik blog ini untuk mengamalkan semua ilmu dan doa doa yang ada tercatit dalam blok Tuan. terima kasih semuga Tuan beroleh rahmat dan keredhaan dari Allah swt.

  249. ismail berkata:

    Salam.. mohon izin utk mengamalkan apa jua yg tertera dalam blog tuan. Terima kasih.

  250. Rusly berkata:

    assalamualaikum … saya mohon izin agar mengamal ayat bismilah ini.

  251. ramli berkata:

    assalamualaikum, mohon izin mengamalkan doa doa yang ada dalam blog ini

  252. Nufisa berkata:

    Alhamdulillah.. Satu jalan dalam merawat dan melindungi diri… Mohon izin dan didoakan agar sentiasa sihat/kuat sepanjang perjalanan hidup menjadi khlifah Allah..

  253. sazali berkata:

    mohon izin untuk amalkan bismillah lima

  254. NOORIZAN berkata:

    mintak kongsi n AMAL ilmu ini… terima kasih

  255. rosyita berkata:

    Mohon izin tuan empunya ilmu untuk mengamalkan zikir ini.

  256. wani berkata:

    mohon izin mengamalkan ayat dalam blog ini..

  257. w.m. amin w.m. isa berkata:

    assalamualaikum,, saya juga ingin memohon keizinan tuan untuk mengamalkan bismillah 6 dan bismiilah 5. diharap tuan akan halalkan segala ilmu ini untuk saya jadikan amalan. wassalam.

  258. shahruddin kadir berkata:

    Tahniah dan terima kasih, mohon untuk di amalkan dan dilekatkan dipapan siar disurau untuk tatapan ramai.

  259. Zul MA berkata:

    Izin kan saya menyalin ayat ni

  260. maulana berkata:

    MOHON IZIN MENGAMALKAN NYA PAK CIK

  261. maulana berkata:

    ijin mengmalakn pak cik. salam

  262. bintaran55111 berkata:

    Assalamualaikum. Mohon izin mempelajari dan mengamalkan isi “Doa ayat dan Zikir”. Terima kasih. Wass.

  263. kormesem berkata:

    assalamu’alaikum.saya mohon ijazahnya tuk mengamalkannya.

  264. azrul berkata:

    Salam ‘ alaikum…
    Saya minta halal dunia dan akhirat untuk semua ilmu yang saya peroleh di blog guru ini…

  265. jeff berkata:

    as salam…
    saya mohon keizinan daripada Tuan pemilik blog ini untuk mengamalkan semua ilmu dan doa doa yang ada tercatit dalam blok Tuan. terima kasih semuga Tuan beroleh rahmat dan keredhaan dari Allah swt.

  266. didin berkata:

    assalamu’alaikum.saya mohon ijazahnya tuk mengamalkannya

  267. maimunah berkata:

    assalammualaikum!

    Bismillahhirohmanirrohim!

    saya mohon untuk amalkan ayat-ayat dan doa didalam blok ini. semoga tuhan memberi rahmat dan keberkatan kepada tuan empunya blok ini…
    wasalam.

  268. Prabu Subantu berkata:

    Assalamualaikum wr wb. Izin mengamalkan Isi Blog ini.

  269. junaidy berkata:

    Mohon izin utk menyalin dan mengamalkannya…….terima kasih….

  270. Muh. Taslim BH berkata:

    Mohon Izin dengan seiklasnya untuk mengamalkan ayat bismillah 6, bismillah 5 dan segala ayat di blog ini. Terimakasih dan semoga Allah memberikan ganjaran dan pahala di atas keiklasan anda menyebarkan ilmu ini.

  271. wawan galugua berkata:

    assalamualaikum wr.wb……mohon izin nya guru,,,bahwa saya mau mengamalkannya….

  272. rose berkata:

    Assalamualaikum, saya memohon keizinan drp tuan untuk copy, mengamalkan apa2 yg berkenan di hati dlm blog ini. Semoga Allah jua yg membalas sgala budi baik tuan, terima kasih.

  273. NORAKMA BINTI AKIR berkata:

    asalamulaikum,mohon keizinan utk menggunakan zikir2 n doa dlm blog..terima kasih kpd tuan punya blog ni,semoga tuan mendapat keberkatannya…insya ALLAH

  274. Sabrina berkata:

    Mohon izin utk menyalin dan mengamalkannya…….terima kasih…

  275. Hadinata berkata:

    assalamu’alaikum wrwb…Mohon izin untuk download dan mengamalkan ayat ini,semoga menjadi ilmu yang bermanfaat amiin… terima kasih.

  276. ehsan berkata:

    mohon izin mengamalkan ayat dalam blog ini..

  277. Faqih berkata:

    mohon izin untuk
    mengamalkan Bismillah 5 & 6
    send al fatihah 1 x

  278. zainul berkata:

    Izinkan saya mengamalknnya

  279. azila berkata:

    Assalammualaikum, mohon keizinan untuk mengamalkan ilmu di dalam blog ini

  280. acik berkata:

    mohon keizinan utk amalan ilmu utk kebaikan semua…amin…..trm ksh

  281. liza berkata:

    asalamulaikum,mohon keizinan utk menggunakan zikir2 n doa dlm blog..terima kasih kpd tuan punya blog ni,semoga tuan mendapat keberkatannya…insya ALLAH

  282. Dksuhana berkata:

    Mohon share untuk menjadi amalan

  283. Saya berkata:

    Moga share dan utk diamalkan ya

  284. Bard berkata:

    Mohon untuk amalkan semua ilmu yang ada di blog ini. Saya minta untuk kurniakan ijazah kepada saya. Terima Kasih… Moga ilmu yang bermanfaat dapat diamalkan serta dijauhkan dari ilmu yang sia-sia dan tidak berguna…

  285. bahri berkata:

    Mohon izin mengcopy do’a ini dan mengamalkannya. trmksh ..

  286. yoyon berkata:

    mohon izin menggamalkan tuan semoga berkah dunia aherat

  287. linadanish berkata:

    Assalamualaikum,
    Mohon copy untuk semua ayat-ayat di blog ini.
    Terima kasih, semoga Allah memberkati atas segala usaha anda dalam menyebarkan ilmu.

  288. Rose... berkata:

    Mohon izin utk menyalin dan mengamalkannya…….terima kasih kepada yang memberi ilmu tentang doa ini..semoga kita mendapat rahmat dariNYA…

  289. Rosse... berkata:

    Assalamualaikum, saya memohon keizinan drp tuan untuk copy, mengamalkan apa2 yg berkenan di hati dlm blog ini. Semoga Allah jua yg membalas segala budi baik tuan, terima kasih.
    semoga kita semua mendapat rahmat dr ALLAH SWT

  290. acang berkata:

    Mohon izin untuk mengamalkanya

  291. rafi yola berkata:

    Asalamualaikum.
    Saya mohon izin untuk mengamalkan bissmillah lima ini

  292. rafi yola hanggara berkata:

    Assalamualaikum.
    Saya mohon izin amalkan bismillah lima ini

  293. Ahmad suhaimi berkata:

    Mohon izin menbaca ini

  294. Ahmad suhaimi berkata:

    Mohon izin membaca ayat ini

  295. nurul berkata:

    slm…mohon keizinan menggunakn ilmu allah ni..utk ank2 dn kluarga

  296. Duan berkata:

    Assalamualaikum…. mohon kebenaran untuk mengamalkan bismillah lima ini. Terima kasih.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s