Doa Pemanis Wajah

Maksud:

(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya ; ” Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan ; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku.
{Yusuf: 4}

khasiat ayat ini:

* selalu disayangi oleh sesiapa sahaja

* wajah menjadi berseri-seri

* manis dipandang orang

Peringatan; kurangkan amalan membaca ayat diatas bila wajah terlalu manis, sehingga dikerumuni semut atau kencing manis.

Advertisements

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

257 Responses to Doa Pemanis Wajah

  1. nataurip berkata:

    Ijin, mengamalkan pak cik. Salam

  2. wan Rajipah berkata:

    PAK USTARD INGIN SAYA KONGSI BERSAMA TELAH AGAK LAMA SAYA MENGALAMKAN SURAH INI,….SETELAH BERAPA PERISTIWA SEDIH MELANDA UMAH TANGGA SAYA..APAKAH BENAR SETELAH MENGAMALNYA KEMANA SAYA PERGI ORG SELALU MEMERHATIKAN SAYA…ATAU ORG MEMERHATIKAN PAKAIAN SAYA…

  3. nurhanna berkata:

    sya minta izin mengamalkan ayat ini,mdahhan ia berguna untuk sy…trima kasih pakcik…asalamualaikum.

  4. lathifa berkata:

    saya pernah membuktikannya dengan doa ini memang mujarab sekali

  5. siti hajjar berkata:

    as salam, izinkan sy mengamalkan doa2 dari web ini. terima kasih

  6. ilham adnan said nasution berkata:

    AsSlm…
    izinkan saya mengamalkan doa2 ini..
    terima kasih.

  7. rival mochamad berkata:

    ass , tolong izinkan saya untuk mengamalkan doa dari web ini…

    wasslmlkm .wr wb

  8. AisyahHumairaa berkata:

    salam..minta izin untuk di amalkan..
    terima kasih..

  9. Amrizal Haroon berkata:

    Assalamualaikum , mintak benarkan dan halal semua ilmu yang ingin saya pelajari di dalam web saudara

  10. armina host port berkata:

    assalamualaikum,izinkan sy mengamalkan doa2 dari web ini .terima kasih

  11. Ryzal berkata:

    Assalamualaikum, Izin saya guna pakai ayat dan ilbu berguna dari web ini untuk peningkatan dan kebaikan diri sendiri..harap halal semua ilmi 🙂 Wassalam.

  12. Il Rsc Teror berkata:

    terima kasih ya ustad,smoga allah dan rasulnya memberkatimu,ammiiiiin ya rabbal alamin

  13. Nowa berkata:

    aslmkm….mohon kebenaran halalkan ayat2 yang saya pelajari dari web saudara

  14. syazwan berkata:

    salam…izinkn sya m’amalkn surah ini dn mntk halal ya…

  15. zaleha bt yusof berkata:

    assalamualaikum, saya minta izin saya mengamal doa ini, dan halah lah dunia dan akhirat. terimakasih

  16. amiey berkata:

    Assalamualaikum, sy mohon utk amalkan ayat ini..semoga diberi keizinan.

  17. Md Nasrullah berkata:

    Izinkan saya mengamal amalan ini..Terima kasih

  18. Minta izinnya untuk mengamalkan do’a ini dan semoga bisa bermanfa’at.

  19. islaman berkata:

    SALAM..KAMI MOHON RESTU DARIPADA USTAZ UNTUK MENGAMALKAN DOA2 DALAM WEB TUAN USTAZ!!!

  20. ejul berkata:

    assalamualikum pak cik ?? tyda pantang ka nhe gna ayat nhe pak cik ??

  21. Ai Iep berkata:

    saya minta izin dan tolong halalkan semau ilmu ini kepada saya ^^ ,, terima kasih bnyak-banyak =)

  22. Mahendrag Racing berkata:

    tapi nnti law terlalu manis gmna,.?? coal x aqu dach muanizz.., h..h..

  23. anaanisa berkata:

    halalkan ilmu yg saya pelajari dari laman ni

  24. wan berkata:

    Assalamualaikum minta kebenaran untuk amalkan semua ayat-ayat dari laman web ini terima kasih …amin.

  25. adjie kurniawan berkata:

    Assalamualikum mohon izin pak sya untuk mngamalkan doa/amalan ini

  26. pantek berkata:

    pak ustad apa syaratnya pakai pemanis itu

  27. ida berkata:

    minta izin dan halal semua ilmu yg ingin saya pelajari dlm web saudara. t. kasih

  28. dahli berkata:

    salam….pak cik izinkan saya amalkan ilmu ne yeee… terima kasih…

  29. AMir berkata:

    izin mengamalkan ye

  30. wan berkata:

    saya minta izin untuk amalkan . Terima Kasih

  31. syarifah laily asyifa alkaf berkata:

    saiiaa mao mengamal kan x

  32. eyayjunglee berkata:

    izinkan saya membaca surah ini. tapi, bagaimana mau mengucapkannya? saya tdk bisa membaca kannya dengan benar…

  33. Andra Fla berkata:

    ntah lah yeah..ntah lah yeah….

  34. izzat berkata:

    mntak izin dan tlong halal kan ilmu yg saudara bagi 🙂

  35. agus berkata:

    MINTA IZIN untuk mengamalkan

  36. liza berkata:

    assalamualaikum…. terima kasih akan ilmu yang diberikan.. semoga dirahmati allah..

  37. asy berkata:

    mintak izin untuk amalkan segala ayat2 doa an zikir dari web ini.

  38. jerome berkata:

    minta izin mengamalkan ayat2nya ya, ustadz

  39. alaydrus berkata:

    Salam, saya minta keizinan untuk mengamalkan segala ilmu dan doa2 yg dipelajari dari web ini.Syukron jazilan.

  40. nurul faatihah berkata:

    saya meminta izin dan halalkan semua ilmu yg ingin saya pelajari dlm web saudara ini . tq

  41. ehsan berkata:

    assalam. minta izin dan halalkan apa yg telah sya pelajari dari web ini.

  42. fitri tanjubg berkata:

    mohon di izajahkan do’a -do’a yang ada pada web ini

  43. don berkata:

    gimana cara mengamalkannya ki ?

  44. Ainul Mardiyah berkata:

    Assalam,

    Izinkan saya utk menggunakan doa2 yang terdapat dlm web ini untuk
    amalan seharian. Mohon juga dihalalkan dunia & akhirat.

    Terima kasih.

  45. mohammad zaki berkata:

    mintak izin sye amalkan

  46. anna berkata:

    mohon keizinan mengamalkan ayat serta zikir/doa disini ya..

  47. fikri berkata:

    assalamu’alaikum ya akhii terimakasih atas ilmu nya minta izin ngamalin .. barokallahu fik .. sukron

  48. Zizan berkata:

    Saya ingin meminta izin doa ini smoga d halalkan ..

  49. nur berkata:

    terima kasih ilmunya 🙂

  50. syah berkata:

    saya juga minta izin mengamalkan nya ya pak

  51. ervin syahputra berkata:

    assalamualaikum izin pak cik tuk mengamalkannya smg bs bermanfaat..

  52. ervin syahputra berkata:

    asslmlkm pak cik izin tuk mengamalkannya
    Smg bs bermanfaat ya…

  53. Denny berkata:

    Mohon izin saya ntuk mengamalkn doa ini

  54. Yasmin berkata:

    I’ve practiced this after solat. live and work w.westerners and as you all know most of them dont like muslims. But they all love and respect me. So it works…

  55. dika berkata:

    minta izin untuk mengamalkan nya pak ustadz.

  56. rinaz berkata:

    saya meminta izin untuk mengamalkan nya.. assalamualaikum…

  57. Zee berkata:

    mintak izin sya amalkan ayat di web ini

  58. Hanie Hamzah berkata:

    Assalamualaikum Ustaz,
    Bole kah Ustaz terjemahkan dalam bahasa rumi Doa Pemanis Wajah?
    Bole kah Ustaz email pada saya? Email add: sweethanie72@hotmail.com
    Nama saya Hanie Hamzah

    Terima Kasih

  59. Nurul berkata:

    Izin mengamalkan pa ustadz

  60. natasha berkata:

    terima kasih kerana memberi panduan yang terbaik daripada melakukan hal2 yang tidak diingini untuk terus rasa yakin dihadapan orang ramai

  61. mad berkata:

    izinkan saya mengamalannya, shukran

  62. naharuldin shah nawawi berkata:

    assalmualaikum…izinkan saya amalkan doa ini yer…tkasih…

  63. Moch Tohir berkata:

    insya allah kalau kita benar benar mengamalkannya dengan baik.

  64. anwar berkata:

    em bnar ayat diatas terbukti sebagai tuk pemanis,menarik hati wanita

  65. wahyudi fajri berkata:

    asalamualaikum saya minta ijin untuk mengamalkan surat ini makasih

  66. sofiya berkata:

    mntk halah kn saya doa ni

  67. anaknda berkata:

    izin pak ya..

  68. As berkata:

    Saya minta izin ya untuk mengamalkan segala doa doa yg ada di dalam web site ini. Terima kasih kerana berkongsi ilmu yang ada. Hanya Allah sahaja yg dapat membalas jasa baik tuan.

  69. Perbanyaklah mendawamkan Kalimat Basmallah.

  70. IWAN berkata:

    AQ MW DONK DOA DOA NYA.LG PATAH HATI NE SAKIT

  71. amira berkata:

    assalamualaikum . .
    saya ingin meminta izin untuk mengambil ilmu yang terdapat di dalam laman web ini . .
    terima kasih . .

  72. Bad boy berkata:

    Maaf ne pak ustad saya mau tanya, amalan surat ne berapa kali ya di baca dan di baca pada waktu kapan aja, mohon pencerahannya karna saya sangat awam sekali dengan masalah-masalah ke ghoiban dan bila pak ustad berkenan tlong di balas ke e-mail saya aja, e-mail saya zulfmeg@gmail.com. Trima kasih

  73. Arfisha Dahlia berkata:

    assalamualaikum… izinkan saya amalkan doa ayat2 ini.

  74. alvin berkata:

    assalamualaikum ijinkan saya mengamalkan doa tersebut

  75. ain berkata:

    izinkan saya mengamalkan doa ini

  76. helmi berkata:

    Assalamualaikum , mintak dibenarkan dan halal semua ilmu yang ingin saya pelajari di dalam web saudara

  77. agnes berkata:

    minta izin saya mengamalkan doa ini..

  78. danrahman berkata:

    salam pakciklii mohon izin mengamalkan doa ini…

  79. M_Saufy berkata:

    mntk izin sy amalkan..

  80. dil berkata:

    izinkan sy mngamalkannya..assalamualaikum..

  81. natasha sairah berkata:

    askm pak cik camna guna ni?izinkan saya menggunakannya ya

  82. eternal flame berkata:

    mohon izin menggunakan nya . Trima kasih.

  83. eternal flame berkata:

    mohon izin mengamalkan nya. tima kasih.

  84. Anjars berkata:

    Hhehehehe,,,akan saya coba mengamalkan nya

  85. kamrosna berkata:

    assalamualaikum, mohon izin saya mengamalkan ayat ini.

  86. Dayang berkata:

    Minta izin untuk mengamalkan zikir dan doa terima kasih.

  87. Jeff berkata:

    Saya tak pandai baca jawi.

  88. hairul berkata:

    salam tuan, mohon izin mengamalkan ayat ini.

  89. hairul berkata:

    salam…mohon izin mengamalkan ayat ini tuan.

  90. ahnoy berkata:

    salam

  91. natasha berkata:

    assalamualaikum..izinkan sya mengamalkan doa ini.trima kasih..\

  92. Humairoh berkata:

    Pak ijinin saya mengamal kan nya ya.
    Krna saya ingin lebih manisz lg….

  93. Humairoh berkata:

    Pak ijinin saya mengamal kan nya ya.
    Krna saya ingin lebih manisz lg….

    By:humairoh

  94. Maya berkata:

    Mohon izinya

  95. tomi syah putra berkata:

    pak boleh kah saya mengamalkanya.
    tapi bacaan ya kurang jelas tolong Bacaan ya di besarkan.
    atau tulis aja bahasa latin

  96. tomi syah putra berkata:

    pak boleh kah saya mengamalkan.

  97. hati retak berkata:

    Minta izin untuk mengamalkan zikir dan doa terima kasih.

  98. hamba allah berkata:

    minta izin amalkan

  99. taufiq berkata:

    assalamualaikum Minta izin untuk mengamalkan zikir dan doa terima kasih.

  100. badarudin bin dardi ali berkata:

    mohon keizinan ilmu nya. .

  101. Hanafi Sukiman berkata:

    Assalamualaikum , mintak benarkan dan halal semua ilmu yang ingin saya pelajari. Terima kasih!

  102. Tatashi Aslan berkata:

    asslammualaikum ,

    saya minta inzin untuk mengamalkan doa pemanis mukah ini terima kasih.

  103. ikbal berkata:

    mohon izin mengamalkan

  104. zuraini berkata:

    assalamualaikum…..
    mohon izin untuk mengamalkan do’a ini

  105. nurush berkata:

    Assalammualaikum, izinkan sy berkongsi ilmu ini. Terima kasih…

  106. hasni berkata:

    pohon kebenaran mencoba untuk mengamal doa ini, insyallah

  107. fiq berkata:

    minta izin mengamalkannya

  108. MFG berkata:

    mohon keizinan mengamal doa ini, terima kasih

  109. panoparman berkata:

    izin nak mengamAlkan cik*****

  110. S.caniago berkata:

    Berarti klo ngamalin ayat di ats harus di kurangi minum yg manis2 jg donk ha ha ha

  111. Shazlina Hamzah berkata:

    salam..mohon diizinkan mengamalkan..Ingin tahu..
    apakah kesan yg boleh kita lihat apabila mengamalkannya

  112. suria berkata:

    assalammualaikum izinkan saya mengamal ayat ini..

  113. pikar berkata:

    as salam, izinkan sy mengamalkan doa2 dari web ini. terima kasih..

  114. diego ajep ajep berkata:

    ,minta ijin amalkan ini

  115. Zamri Mustafa berkata:

    SALAM…sy mohon didhalalkan segal doa yg akan sy amalkan disini….Tima Kasih…

  116. Sweet Suzie berkata:

    Salam..mohon keizinan Tuan untuk saya mengamalkannya…

  117. anita berkata:

    adss. pak saya meminta ijin untuk mengamalkan doa ini terima kasih

  118. salleh berkata:

    Halal ilmu yg di tinggal kan utk amalan…

  119. putra karisma setiawan berkata:

    adss. pak saya meminta ijin untuk mengamalkan doa ini terima kasih

  120. Maya trianti Sb berkata:

    assalamualaikum ….
    minta izin untuk amalkan doa in ya ,,,,
    terima kasih …

  121. erni berkata:

    sya mintk izin utk amlkn ayt ini

  122. ummi berkata:

    Assalamualaikum Ustaz,
    Bole kah Ustaz terjemahkan dalam bahasa rumi Doa Pemanis Wajah?
    Bole kah Ustaz email pada saya? Email add: nurinsyirah_33@live.com.sg
    Name ummi….terimaksih…

  123. Ros berkata:

    Assalamualaikum..wr..wb…

    Saya minta izin ye untuk amalkan doa ini, terimakasih

  124. Muhammad Arif berkata:

    Assalamualaikum…sy mnta izin salin doa ni & brkongsi dgn rakan2..

  125. Anis Syafika berkata:

    assalamuaikum..sy minta izin salin doa ini.. =)

  126. princejoko berkata:

    assalamualaikum. saya minta ijin untuk mengamalkan doa ini.

  127. Iyna Lynazz berkata:

    Subhanallah.minta izin untuk di amalkan..Insya Allah.Ayat Nabi Yunuf.
    Terima Kasih.

  128. aldie berkata:

    assalam., mohn mf sblmnya gni lho sya mw tnya amalan doa yg mustajab bner bner bsa merubah wajah jdi keliatan ganteng jga manis apa bisa dgn megamalkan doa surat yusuf ayat empat itu., apakh ada khodamnya pngaruh dri ayat trsebut mohn jelasnya.,trima ksih bnyk wasalm.

  129. aiman berkata:

    terjemahkan bahasa rumi boleh??

  130. rosnani berkata:

    Slm….sya mohon izin utk mengamal ayat ini…trimakasihS

  131. zainurul huda berkata:

    saya memhon izin mengamalkan doa ini..terima kasih,,

  132. flasherstfm berkata:

    Izin baca ayat ini ya…

    Selamat menunaikan ibadah puasa.
    Allahhu Akbar

  133. flasherstfm berkata:

    izin membacanya ya…allahhu akbar

  134. addin berkata:

    IZINKAN BACA AYAT INI YA…ALLAHHU AKBAR

  135. wahmah berkata:

    kalo terlebih amal dikerumuni semut? kencing manis? aduhai….

  136. ctazeerah berkata:

    Mohon izin nk amalkan doa ni… terima kasih atas sharing ni….

  137. mohd kamal berkata:

    salam,
    izinkan saya mengamalkan surah ni ya ustaz, terima kasih di atas share ilmu bersama kami

  138. Chenytha berkata:

    nak rumi blh x?

  139. alina berkata:

    mohon izin kn amalkan do NIE TERima kasih

  140. hafizi berkata:

    mohon izin untuk amalkan 🙂

  141. hafizi berkata:

    mohon kebenaran untuk mengamalkan 🙂

  142. Tasha berkata:

    Assalamualaikum .. izinkan hamba mengamalkan ayat ni 🙂

  143. jojo berkata:

    assalamualaikum … mohon diizinkan amal ayat ini..terima kasih….

  144. yaldi berkata:

    assalammualaikum pk uztad,sya mau ngamalkn doa ini,mhon izin y pk uztad,,?
    by yaldi

  145. roslikadir berkata:

    salam saya minta izin bagi mengamal kan setiap yang doa dan ayat yang tertulis di blog ini

  146. rahman berkata:

    mohon izin ya bapak, aku mengamalkan ayat ini.

  147. umar dani berkata:

    USTAD SAYA MAU MENGAMALKANYA,,,,,?BERIKAN SAYA PETUNJUK

  148. muhammad fajri berkata:

    ASSALAMUALAIKUM wr wb, USTAD SAYA MAU MENGAMALKANNYA? BAGAIMANA CARANYA. TERIMA KASIH.

  149. agus berkata:

    assalamualaikum wr wb..mohon izinkan saya untuk mengamal kan surah ini mga bsa mujarab buat saya terimakasih wassalam

  150. Amat mentdeng berkata:

    Maksh ilmu ya..

  151. ira berkata:

    mohon kebenaran untuk mengamalkan…

  152. redha.. berkata:

    mohon izinkan saya untuk amalkan serta copy paste dari blog Tuan.. terima kasih…

  153. ryan noer berkata:

    mohon ijin pak ustad saya ingin mengamalkan surah ini

  154. mustofa berkata:

    aslmkm,,, asta’zin ustad.. wslm

  155. yusuf berkata:

    ass pa ustd.setelah mengamalkan doa ini..bila berhasil efek ya seperti apa pa ustd,mhn penjelasan ya trima ksh.

  156. Amirul arif berkata:

    Saya arif…..saya ingin mengamalkan nya……Mohon ampun…kerana saya mahu menambahkan ketampanan saya…

  157. ema berkata:

    Assalamualaikum ustaz,

    Minta izin diamalkan 🙂 Makasih.

  158. ema berkata:

    Assalamualaikum ustaz 🙂 ,

    Mohon kebenaran tuk mengamalkan ilmu ini yah

  159. Haslinda berkata:

    AssaLaMuaLaikUm w.b.t . . moHoN kEbenaran uNtuk mengaMaL iLmu daRi aNda. . 🙂

  160. Sony berkata:

    Ayat di atas boleh di tambah dgn amalan ini:
    Wa alqoitu’alaika mahabbata minni walitus na’a ‘ala ‘aini

  161. Sony berkata:

    Ayat di atas boleh di tambah dgn amalan ini:
    Wa alqoitu’alaika mahabbata minni walitus na’a ‘ala ‘aini.
    Slmt mencoba

  162. Sony berkata:

    Bisa juga di tambah lagi dgn doa sapu jagad

  163. east berkata:

    izin kn sy mngamal ayat ini ustaz….

  164. Hamba berkata:

    Saya minta izin untuk mengamalkan ayat ini dari ustaz. Semoga ayat ini membawa berkat dan halal di amalkan.

  165. boleh coba enggak heheheheheheheheehe ..
    pasti manjur nih ….(y)

  166. kevin bagas putra berkata:

    :assalamualaikum => السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
    mohon ijin ya pak
    saya mau menyoba
    :waalaikumsalam => وَعَلَيْكُمْ السَّلاَمُ

  167. Taurus Boy berkata:

    Klo yg dh sweet g blh pake ayat ini lho…ntar kemanisan nanti…

  168. Melan berkata:

    Qu mw cobk pake doa. ItU mudah mudahan berhasil. Amin.

  169. Sony berkata:

    Ass…to melan q mo knln ma qm,blh kn…tlg komfirmasi ya!!!

  170. yudi.s berkata:

    Izinkan saya mengamalkan nya ya pak ustadz..

  171. hyuda berkata:

    assalamu’alaikum wbt pak ustaz.. halalkan ilmu yg pak ustaz kongsikan untk kgunaan harian sy.. trima kasih, Semoga ustaz mndpat kberkatan hdup stelah bkongsi ilmu ini.. Syukhran jazilan

  172. Hidayat berkata:

    Izinkan saya mengamal kan nya ustaz

  173. rapizul berkata:

    assalammualaikum ustaz …. nama saya rafizul.. ustaz izin kan saya memakainya ..

  174. sufinah berkata:

    assalammualaikum,ustaz maaf ya,saya minta izin untuk menggunakan doa harian yg ustaz berikan di dalam web ini…terima kasih ustaz

  175. Inam berkata:

    Terima kasih .. Saya ingin mencuba

  176. mustiarefendi berkata:

    assalamualaikum
    ustad saya minta izin mengamalkan mengamalkanya..

  177. NURUL berkata:

    IZINKN SAYA UTK MNGAMALKANNYA..

  178. pokameame berkata:

    Izin kan saya mengamal kan do’a ini.
    TERIMA KASIH.

  179. andi putra acok berkata:

    assalamualaikum.
    pak ustad sya minta izin dengan ayat ini,,,
    aminn__

  180. andi putra acok berkata:

    saya minta izin untuk mengamal kan ayat ini..
    terima kasih_

  181. wanfarhan berkata:

    saya minta izin untuk mengamal kan ayat ini. ….terima kasih

  182. valen berkata:

    thanx bro..izinkan daku

  183. Indra Andespan berkata:

    baa caro mamakai a ?

  184. rusdi berkata:

    Mantaap ilmunya,,, bagi yang mauw belajar ilmu bugis kunjungi blog ane

    http://tatapansakti.blogspot.com/

  185. bara berkata:

    Mohon untuk saya mengamalkannya

  186. rusdi berkata:

    mantap ki
    bagi yang mauw belajar ke ilmuan langkah ala Bugis kunjungi

    http://tatapansakti.blogspot.com/

  187. ct berkata:

    mohon izin u mgmlknnye

  188. say what berkata:

    ya ustaz, sya mahu minta izin ,, halalkan lah ayat ini…
    dan doakan sya.. suapaya saya dgn saudara2 yg lain menyayangi sya… ishaa ALLAH

  189. Inertia berkata:

    Insyallah. Izinkan kongsi dan diamal. 🙂

  190. abbas jalaluddin berkata:

    minta izin mengamalkan ayat ini….

  191. imul lights berkata:

    asalamualaikum pak ustad izin kn saya mempelajari ilmu yang ada di web ini ‘smga mujarad buat saya
    Wasalam mualaikum

  192. imul lights berkata:

    asalam mualaikum pak ustad izin kn saya mempelajari ayat yang ada di,web..

    Wasalam

  193. bobby zulhiantok berkata:

    assalamualaikum wr.wb…selamat pagi pak ustad.sy ingin bertanya kepada pak ustad.apa bila kita sudah berkeluarga ingin mengunakan ayat yg diatas apakah tdk membahayakan buat kita maupun buat keluarga.karena klo kita gunakan ayat pemanis wajah pasti cewek2 pd suka sama kita.kan jd rumah tangga jd rusak atau pecah belah..tolong masukan nya ya pak ustad ke email sy di bobyzulhiantok@yahoo.co.id wassalamualaikum wr.wb.

  194. muhammad berkata:

    salam, minta izin

  195. jun berkata:

    lebih baik kalian jgn mngamalkan ilmu2 mahabbah..lbih baik ilmu wibawa krena skarang laki2 mudah banget dapat cewe cantik.ga kaya dulu… ilmu mahabbah kata ustad saya bisa bikin pusing…ntar cewe skampung pada suka ngelirik kita… dan itu tdak baik untuk org muda yg msih mnuntut ilmu…

  196. assalamualikum wr wb…Saya Minta Izin Ya ,, SALAM!!!

  197. hamdi junior berkata:

    assalamualaikum…
    saya minta ijin untuk mengamal kan nya pak..

  198. fauziah berkata:

    assalamulaikum.sya mnta izin untuk mengamal kan nya pkck.

  199. amir berkata:

    tak kan baca aja …petua nya macam mana sapu muka ke , baca saja ke ,?
    kena jelaskan dengan terang , ayat atau surah memang boleh di beri ..tapi petua nak guna orang rahsiakan ..hasilnya baca sajalah bertahun ..hasil tak nampak …

  200. achmad berkata:

    assalamualaikum..
    mohon izin mengamalkannya

  201. dokter cinta berkata:

    PAK USTADZ.. GW UDA MANIS BLOM MNURUT PAK UZTADZ..

  202. Boleh_Kah Saya Mengamalkan Doa Ini Pak.Ustad Tolong ya………

  203. ayu berkata:

    go0d luck.

  204. izin mengamalkannya ya pak ustadz

  205. yopi berkata:

    Asalammualaikum Pak ustad saya mntak izin untk mengamal kan ayat ini tolong izinkan saya….

    AsalAmmualaikum

  206. ratna fitriani berkata:

    izin kan saya mengamalkan do’a ini.

  207. bambang legito berkata:

    asalammualaikum pak ustad ijinkan
    saya menggamti do’a ini

  208. eidrie yakien berkata:

    ea gman cra mengamalknxa? Tolong d jelskn

  209. Eko berkata:

    Asslamulaikum pak ustad mohon ijin mengamalkan doa ini ea matur suwun

  210. Evan berkata:

    Thenks bro

  211. bahru jovianto berkata:

    pak ustad saya mnta izin untuk mngamal kn ny,
    semoga saya brhasil ats ilmu dri ustad….

  212. Firdaus berkata:

    Saya sedekahkan Al-Fatihah kepada penyampai ilmu ini 🙂

  213. Firdaus berkata:

    sy sdkahkan al-fatiha kpd pnyampai ayat ini 🙂

  214. ilham laili berkata:

    pengen wajahku tampak manis d lhat cewek?

  215. pandji berkata:

    Izin sya mengamalkannya y pak ustaz,

  216. Irma berkata:

    Saya pngin wajah yg berseri, tmen saya slama ini sering menghina saya, dan saya pingin dwi jadi sukak sma saya

  217. izaty berkata:

    Izinkan sye menggune surah ini

  218. bagus hariansyah berkata:

    ass.ijinkan sya menggunakan doa ini,dan berikan cara mnggunakannya,terima kasih

  219. panji berkata:

    astagfirrullah,,mnta lgh kpda allah swt,bkn kpda manusia,

  220. putra berkata:

    Ass brpa bulan baru nampak reaksi nya

  221. irma berkata:

    ijin diamalkn ya..
    mdh”an bnr.. aminn

  222. irma berkata:

    ijin diamalkn y, mdh”an bnr..
    amin

  223. andian ashari aritonang berkata:

    Sukron yaa Ustad
    Mohon doa.a Ustad supaya makbul

  224. Mkjers berkata:

    Ijin mengamalkan pak cik….

  225. reny berkata:

    ijin di amalkan y pak … mksh 🙂

  226. intan berkata:

    ass.. izinkan saya mengamalkan doa ini .

  227. khurnia wati berkata:

    Mohon Izinkan saya mengamalkan doa ini pak cik

  228. zulkifli berkata:

    nak_pamit_mengamalkan_amalanx

  229. Ita berkata:

    ass.izin mengamal kn ia pak ustadzah

  230. noviandi berkata:

    izin mengamalkan nya pak ustad

  231. toni berkata:

    assalammualaikum kang iji mengamal kan

  232. a.ananda berkata:

    assalamualaikm wr wb izin mngamalkan

  233. hadits berkata:

    mhon mnta izin amlkan ya

  234. assalamualaikum
    pak saya mau agar do’a ini di berikan atas izin allah swt

  235. Nurhanie berkata:

    Saya pulangkan apa sahaja yang saya ambil daripada tuan/puan dan kepunyaan tuan/puan yang ada pada diri saya dan keluarga saya. Saya ambil yang haq sahaja dari tuan dulu kini dan akan datang

  236. Nur hanie berkata:

    Saya pulangkan apa sahaja yang saya ambil daripada tuan/puan dan kepunyaan tuan/puan yang ada pada diri saya dan keluarga saya. Saya ambil yang haq sahaja dari tuan dulu kini dan akan datang

  237. Ardiardi berkata:

    Mohon di izin kan mengamalnya

  238. aji berkata:

    asalamualaikum . . saya izin untk mengamalkan nya

  239. ibrahim berkata:

    Assalamualaikum ustad sy ingin mminta izin untuk megamalkan ayat ini sya amat memerlukan nya assalamualaikum terima kasih ustad

  240. maisara berkata:

    Saya pulangkan apa sahaja yang saya ambil daripada tuan/puan dan kepunyaan tuan/puan yang ada pada diri saya dan keluarga saya. Saya ambil yang haq sahaja dari tuan dulu kini dan akan datang

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s