Doa Pemanis Wajah

Maksud:

(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya ; ” Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan ; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku.
{Yusuf: 4}

khasiat ayat ini:

* selalu disayangi oleh sesiapa sahaja

* wajah menjadi berseri-seri

* manis dipandang orang

Peringatan; kurangkan amalan membaca ayat diatas bila wajah terlalu manis, sehingga dikerumuni semut atau kencing manis.

About these ads

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

243 Responses to Doa Pemanis Wajah

  1. nataurip says:

    Ijin, mengamalkan pak cik. Salam

  2. wan Rajipah says:

    PAK USTARD INGIN SAYA KONGSI BERSAMA TELAH AGAK LAMA SAYA MENGALAMKAN SURAH INI,….SETELAH BERAPA PERISTIWA SEDIH MELANDA UMAH TANGGA SAYA..APAKAH BENAR SETELAH MENGAMALNYA KEMANA SAYA PERGI ORG SELALU MEMERHATIKAN SAYA…ATAU ORG MEMERHATIKAN PAKAIAN SAYA…

  3. nurhanna says:

    sya minta izin mengamalkan ayat ini,mdahhan ia berguna untuk sy…trima kasih pakcik…asalamualaikum.

  4. lathifa says:

    saya pernah membuktikannya dengan doa ini memang mujarab sekali

  5. siti hajjar says:

    as salam, izinkan sy mengamalkan doa2 dari web ini. terima kasih

  6. ilham adnan said nasution says:

    AsSlm…
    izinkan saya mengamalkan doa2 ini..
    terima kasih.

  7. rival mochamad says:

    ass , tolong izinkan saya untuk mengamalkan doa dari web ini…

    wasslmlkm .wr wb

  8. AisyahHumairaa says:

    salam..minta izin untuk di amalkan..
    terima kasih..

  9. Assalamualaikum , mintak benarkan dan halal semua ilmu yang ingin saya pelajari di dalam web saudara

  10. armina host port says:

    assalamualaikum,izinkan sy mengamalkan doa2 dari web ini .terima kasih

  11. Ryzal says:

    Assalamualaikum, Izin saya guna pakai ayat dan ilbu berguna dari web ini untuk peningkatan dan kebaikan diri sendiri..harap halal semua ilmi :) Wassalam.

  12. Il Rsc Teror says:

    terima kasih ya ustad,smoga allah dan rasulnya memberkatimu,ammiiiiin ya rabbal alamin

  13. Nowa says:

    aslmkm….mohon kebenaran halalkan ayat2 yang saya pelajari dari web saudara

  14. syazwan says:

    salam…izinkn sya m’amalkn surah ini dn mntk halal ya…

  15. zaleha bt yusof says:

    assalamualaikum, saya minta izin saya mengamal doa ini, dan halah lah dunia dan akhirat. terimakasih

  16. amiey says:

    Assalamualaikum, sy mohon utk amalkan ayat ini..semoga diberi keizinan.

  17. Md Nasrullah says:

    Izinkan saya mengamal amalan ini..Terima kasih

  18. Minta izinnya untuk mengamalkan do’a ini dan semoga bisa bermanfa’at.

  19. islaman says:

    SALAM..KAMI MOHON RESTU DARIPADA USTAZ UNTUK MENGAMALKAN DOA2 DALAM WEB TUAN USTAZ!!!

  20. ejul says:

    assalamualikum pak cik ?? tyda pantang ka nhe gna ayat nhe pak cik ??

  21. Ai Iep says:

    saya minta izin dan tolong halalkan semau ilmu ini kepada saya ^^ ,, terima kasih bnyak-banyak =)

  22. tapi nnti law terlalu manis gmna,.?? coal x aqu dach muanizz.., h..h..

  23. anaanisa says:

    halalkan ilmu yg saya pelajari dari laman ni

  24. wan says:

    Assalamualaikum minta kebenaran untuk amalkan semua ayat-ayat dari laman web ini terima kasih …amin.

  25. Assalamualikum mohon izin pak sya untuk mngamalkan doa/amalan ini

  26. pantek says:

    pak ustad apa syaratnya pakai pemanis itu

  27. ida says:

    minta izin dan halal semua ilmu yg ingin saya pelajari dlm web saudara. t. kasih

  28. dahli says:

    salam….pak cik izinkan saya amalkan ilmu ne yeee… terima kasih…

  29. AMir says:

    izin mengamalkan ye

  30. wan says:

    saya minta izin untuk amalkan . Terima Kasih

  31. syarifah laily asyifa alkaf says:

    saiiaa mao mengamal kan x

  32. eyayjunglee says:

    izinkan saya membaca surah ini. tapi, bagaimana mau mengucapkannya? saya tdk bisa membaca kannya dengan benar…

  33. Andra Fla says:

    ntah lah yeah..ntah lah yeah….

  34. izzat says:

    mntak izin dan tlong halal kan ilmu yg saudara bagi :)

  35. agus says:

    MINTA IZIN untuk mengamalkan

  36. liza says:

    assalamualaikum…. terima kasih akan ilmu yang diberikan.. semoga dirahmati allah..

  37. asy says:

    mintak izin untuk amalkan segala ayat2 doa an zikir dari web ini.

  38. jerome says:

    minta izin mengamalkan ayat2nya ya, ustadz

  39. alaydrus says:

    Salam, saya minta keizinan untuk mengamalkan segala ilmu dan doa2 yg dipelajari dari web ini.Syukron jazilan.

  40. nurul faatihah says:

    saya meminta izin dan halalkan semua ilmu yg ingin saya pelajari dlm web saudara ini . tq

  41. ehsan says:

    assalam. minta izin dan halalkan apa yg telah sya pelajari dari web ini.

  42. mohon di izajahkan do’a -do’a yang ada pada web ini

  43. don says:

    gimana cara mengamalkannya ki ?

  44. Ainul Mardiyah says:

    Assalam,

    Izinkan saya utk menggunakan doa2 yang terdapat dlm web ini untuk
    amalan seharian. Mohon juga dihalalkan dunia & akhirat.

    Terima kasih.

  45. mintak izin sye amalkan

  46. anna says:

    mohon keizinan mengamalkan ayat serta zikir/doa disini ya..

  47. fikri says:

    assalamu’alaikum ya akhii terimakasih atas ilmu nya minta izin ngamalin .. barokallahu fik .. sukron

  48. Zizan says:

    Saya ingin meminta izin doa ini smoga d halalkan ..

  49. nur says:

    terima kasih ilmunya :)

  50. syah says:

    saya juga minta izin mengamalkan nya ya pak

  51. assalamualaikum izin pak cik tuk mengamalkannya smg bs bermanfaat..

  52. asslmlkm pak cik izin tuk mengamalkannya
    Smg bs bermanfaat ya…

  53. Denny says:

    Mohon izin saya ntuk mengamalkn doa ini

  54. Yasmin says:

    I’ve practiced this after solat. live and work w.westerners and as you all know most of them dont like muslims. But they all love and respect me. So it works…

  55. dika says:

    minta izin untuk mengamalkan nya pak ustadz.

  56. rinaz says:

    saya meminta izin untuk mengamalkan nya.. assalamualaikum…

  57. Zee says:

    mintak izin sya amalkan ayat di web ini

  58. Hanie Hamzah says:

    Assalamualaikum Ustaz,
    Bole kah Ustaz terjemahkan dalam bahasa rumi Doa Pemanis Wajah?
    Bole kah Ustaz email pada saya? Email add: sweethanie72@hotmail.com
    Nama saya Hanie Hamzah

    Terima Kasih

  59. Nurul says:

    Izin mengamalkan pa ustadz

  60. natasha says:

    terima kasih kerana memberi panduan yang terbaik daripada melakukan hal2 yang tidak diingini untuk terus rasa yakin dihadapan orang ramai

  61. mad says:

    izinkan saya mengamalannya, shukran

  62. naharuldin shah nawawi says:

    assalmualaikum…izinkan saya amalkan doa ini yer…tkasih…

  63. Moch Tohir says:

    insya allah kalau kita benar benar mengamalkannya dengan baik.

  64. anwar says:

    em bnar ayat diatas terbukti sebagai tuk pemanis,menarik hati wanita

  65. asalamualaikum saya minta ijin untuk mengamalkan surat ini makasih

  66. sofiya says:

    mntk halah kn saya doa ni

  67. anaknda says:

    izin pak ya..

  68. As says:

    Saya minta izin ya untuk mengamalkan segala doa doa yg ada di dalam web site ini. Terima kasih kerana berkongsi ilmu yang ada. Hanya Allah sahaja yg dapat membalas jasa baik tuan.

  69. Perbanyaklah mendawamkan Kalimat Basmallah.

  70. IWAN says:

    AQ MW DONK DOA DOA NYA.LG PATAH HATI NE SAKIT

  71. amira says:

    assalamualaikum . .
    saya ingin meminta izin untuk mengambil ilmu yang terdapat di dalam laman web ini . .
    terima kasih . .

  72. Bad boy says:

    Maaf ne pak ustad saya mau tanya, amalan surat ne berapa kali ya di baca dan di baca pada waktu kapan aja, mohon pencerahannya karna saya sangat awam sekali dengan masalah-masalah ke ghoiban dan bila pak ustad berkenan tlong di balas ke e-mail saya aja, e-mail saya zulfmeg@gmail.com. Trima kasih

  73. assalamualaikum… izinkan saya amalkan doa ayat2 ini.

  74. alvin says:

    assalamualaikum ijinkan saya mengamalkan doa tersebut

  75. ain says:

    izinkan saya mengamalkan doa ini

  76. helmi says:

    Assalamualaikum , mintak dibenarkan dan halal semua ilmu yang ingin saya pelajari di dalam web saudara

  77. agnes says:

    minta izin saya mengamalkan doa ini..

  78. danrahman says:

    salam pakciklii mohon izin mengamalkan doa ini…

  79. M_Saufy says:

    mntk izin sy amalkan..

  80. dil says:

    izinkan sy mngamalkannya..assalamualaikum..

  81. natasha sairah says:

    askm pak cik camna guna ni?izinkan saya menggunakannya ya

  82. eternal flame says:

    mohon izin menggunakan nya . Trima kasih.

  83. eternal flame says:

    mohon izin mengamalkan nya. tima kasih.

  84. Anjars says:

    Hhehehehe,,,akan saya coba mengamalkan nya

  85. kamrosna says:

    assalamualaikum, mohon izin saya mengamalkan ayat ini.

  86. Dayang says:

    Minta izin untuk mengamalkan zikir dan doa terima kasih.

  87. Jeff says:

    Saya tak pandai baca jawi.

  88. hairul says:

    salam tuan, mohon izin mengamalkan ayat ini.

  89. hairul says:

    salam…mohon izin mengamalkan ayat ini tuan.

  90. ahnoy says:

    salam

  91. natasha says:

    assalamualaikum..izinkan sya mengamalkan doa ini.trima kasih..\

  92. Humairoh says:

    Pak ijinin saya mengamal kan nya ya.
    Krna saya ingin lebih manisz lg….

  93. Humairoh says:

    Pak ijinin saya mengamal kan nya ya.
    Krna saya ingin lebih manisz lg….

    By:humairoh

  94. Maya says:

    Mohon izinya

  95. tomi syah putra says:

    pak boleh kah saya mengamalkanya.
    tapi bacaan ya kurang jelas tolong Bacaan ya di besarkan.
    atau tulis aja bahasa latin

  96. tomi syah putra says:

    pak boleh kah saya mengamalkan.

  97. hati retak says:

    Minta izin untuk mengamalkan zikir dan doa terima kasih.

  98. hamba allah says:

    minta izin amalkan

  99. taufiq says:

    assalamualaikum Minta izin untuk mengamalkan zikir dan doa terima kasih.

  100. badarudin bin dardi ali says:

    mohon keizinan ilmu nya. .

  101. Hanafi Sukiman says:

    Assalamualaikum , mintak benarkan dan halal semua ilmu yang ingin saya pelajari. Terima kasih!

  102. asslammualaikum ,

    saya minta inzin untuk mengamalkan doa pemanis mukah ini terima kasih.

  103. ikbal says:

    mohon izin mengamalkan

  104. zuraini says:

    assalamualaikum…..
    mohon izin untuk mengamalkan do’a ini

  105. nurush says:

    Assalammualaikum, izinkan sy berkongsi ilmu ini. Terima kasih…

  106. hasni says:

    pohon kebenaran mencoba untuk mengamal doa ini, insyallah

  107. fiq says:

    minta izin mengamalkannya

  108. MFG says:

    mohon keizinan mengamal doa ini, terima kasih

  109. panoparman says:

    izin nak mengamAlkan cik*****

  110. S.caniago says:

    Berarti klo ngamalin ayat di ats harus di kurangi minum yg manis2 jg donk ha ha ha

  111. salam..mohon diizinkan mengamalkan..Ingin tahu..
    apakah kesan yg boleh kita lihat apabila mengamalkannya

  112. suria says:

    assalammualaikum izinkan saya mengamal ayat ini..

  113. pikar says:

    as salam, izinkan sy mengamalkan doa2 dari web ini. terima kasih..

  114. ,minta ijin amalkan ini

  115. SALAM…sy mohon didhalalkan segal doa yg akan sy amalkan disini….Tima Kasih…

  116. Sweet Suzie says:

    Salam..mohon keizinan Tuan untuk saya mengamalkannya…

  117. anita says:

    adss. pak saya meminta ijin untuk mengamalkan doa ini terima kasih

  118. salleh says:

    Halal ilmu yg di tinggal kan utk amalan…

  119. putra karisma setiawan says:

    adss. pak saya meminta ijin untuk mengamalkan doa ini terima kasih

  120. Maya trianti Sb says:

    assalamualaikum ….
    minta izin untuk amalkan doa in ya ,,,,
    terima kasih …

  121. erni says:

    sya mintk izin utk amlkn ayt ini

  122. ummi says:

    Assalamualaikum Ustaz,
    Bole kah Ustaz terjemahkan dalam bahasa rumi Doa Pemanis Wajah?
    Bole kah Ustaz email pada saya? Email add: nurinsyirah_33@live.com.sg
    Name ummi….terimaksih…

  123. Ros says:

    Assalamualaikum..wr..wb…

    Saya minta izin ye untuk amalkan doa ini, terimakasih

  124. Assalamualaikum…sy mnta izin salin doa ni & brkongsi dgn rakan2..

  125. Anis Syafika says:

    assalamuaikum..sy minta izin salin doa ini.. =)

  126. princejoko says:

    assalamualaikum. saya minta ijin untuk mengamalkan doa ini.

  127. Iyna Lynazz says:

    Subhanallah.minta izin untuk di amalkan..Insya Allah.Ayat Nabi Yunuf.
    Terima Kasih.

  128. aldie says:

    assalam., mohn mf sblmnya gni lho sya mw tnya amalan doa yg mustajab bner bner bsa merubah wajah jdi keliatan ganteng jga manis apa bisa dgn megamalkan doa surat yusuf ayat empat itu., apakh ada khodamnya pngaruh dri ayat trsebut mohn jelasnya.,trima ksih bnyk wasalm.

  129. aiman says:

    terjemahkan bahasa rumi boleh??

  130. rosnani says:

    Slm….sya mohon izin utk mengamal ayat ini…trimakasihS

  131. saya memhon izin mengamalkan doa ini..terima kasih,,

  132. flasherstfm says:

    Izin baca ayat ini ya…

    Selamat menunaikan ibadah puasa.
    Allahhu Akbar

  133. flasherstfm says:

    izin membacanya ya…allahhu akbar

  134. addin says:

    IZINKAN BACA AYAT INI YA…ALLAHHU AKBAR

  135. wahmah says:

    kalo terlebih amal dikerumuni semut? kencing manis? aduhai….

  136. ctazeerah says:

    Mohon izin nk amalkan doa ni… terima kasih atas sharing ni….

  137. mohd kamal says:

    salam,
    izinkan saya mengamalkan surah ni ya ustaz, terima kasih di atas share ilmu bersama kami

  138. Chenytha says:

    nak rumi blh x?

  139. alina says:

    mohon izin kn amalkan do NIE TERima kasih

  140. hafizi says:

    mohon izin untuk amalkan :)

  141. hafizi says:

    mohon kebenaran untuk mengamalkan :)

  142. Tasha says:

    Assalamualaikum .. izinkan hamba mengamalkan ayat ni :)

  143. jojo says:

    assalamualaikum … mohon diizinkan amal ayat ini..terima kasih….

  144. yaldi says:

    assalammualaikum pk uztad,sya mau ngamalkn doa ini,mhon izin y pk uztad,,?
    by yaldi

  145. roslikadir says:

    salam saya minta izin bagi mengamal kan setiap yang doa dan ayat yang tertulis di blog ini

  146. rahman says:

    mohon izin ya bapak, aku mengamalkan ayat ini.

  147. umar dani says:

    USTAD SAYA MAU MENGAMALKANYA,,,,,?BERIKAN SAYA PETUNJUK

  148. muhammad fajri says:

    ASSALAMUALAIKUM wr wb, USTAD SAYA MAU MENGAMALKANNYA? BAGAIMANA CARANYA. TERIMA KASIH.

  149. agus says:

    assalamualaikum wr wb..mohon izinkan saya untuk mengamal kan surah ini mga bsa mujarab buat saya terimakasih wassalam

  150. Amat mentdeng says:

    Maksh ilmu ya..

  151. ira says:

    mohon kebenaran untuk mengamalkan…

  152. redha.. says:

    mohon izinkan saya untuk amalkan serta copy paste dari blog Tuan.. terima kasih…

  153. ryan noer says:

    mohon ijin pak ustad saya ingin mengamalkan surah ini

  154. mustofa says:

    aslmkm,,, asta’zin ustad.. wslm

  155. yusuf says:

    ass pa ustd.setelah mengamalkan doa ini..bila berhasil efek ya seperti apa pa ustd,mhn penjelasan ya trima ksh.

  156. Amirul arif says:

    Saya arif…..saya ingin mengamalkan nya……Mohon ampun…kerana saya mahu menambahkan ketampanan saya…

  157. ema says:

    Assalamualaikum ustaz,

    Minta izin diamalkan :) Makasih.

  158. ema says:

    Assalamualaikum ustaz :) ,

    Mohon kebenaran tuk mengamalkan ilmu ini yah

  159. Haslinda says:

    AssaLaMuaLaikUm w.b.t . . moHoN kEbenaran uNtuk mengaMaL iLmu daRi aNda. . :)

  160. Sony says:

    Ayat di atas boleh di tambah dgn amalan ini:
    Wa alqoitu’alaika mahabbata minni walitus na’a ‘ala ‘aini

  161. Sony says:

    Ayat di atas boleh di tambah dgn amalan ini:
    Wa alqoitu’alaika mahabbata minni walitus na’a ‘ala ‘aini.
    Slmt mencoba

  162. Sony says:

    Bisa juga di tambah lagi dgn doa sapu jagad

  163. east says:

    izin kn sy mngamal ayat ini ustaz….

  164. Hamba says:

    Saya minta izin untuk mengamalkan ayat ini dari ustaz. Semoga ayat ini membawa berkat dan halal di amalkan.

  165. boleh coba enggak heheheheheheheheehe ..
    pasti manjur nih ….(y)

  166. kevin bagas putra says:

    :assalamualaikum => السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ
    mohon ijin ya pak
    saya mau menyoba
    :waalaikumsalam => وَعَلَيْكُمْ السَّلاَمُ

  167. Taurus Boy says:

    Klo yg dh sweet g blh pake ayat ini lho…ntar kemanisan nanti…

  168. Melan says:

    Qu mw cobk pake doa. ItU mudah mudahan berhasil. Amin.

  169. Sony says:

    Ass…to melan q mo knln ma qm,blh kn…tlg komfirmasi ya!!!

  170. yudi.s says:

    Izinkan saya mengamalkan nya ya pak ustadz..

  171. hyuda says:

    assalamu’alaikum wbt pak ustaz.. halalkan ilmu yg pak ustaz kongsikan untk kgunaan harian sy.. trima kasih, Semoga ustaz mndpat kberkatan hdup stelah bkongsi ilmu ini.. Syukhran jazilan

  172. Hidayat says:

    Izinkan saya mengamal kan nya ustaz

  173. rapizul says:

    assalammualaikum ustaz …. nama saya rafizul.. ustaz izin kan saya memakainya ..

  174. sufinah says:

    assalammualaikum,ustaz maaf ya,saya minta izin untuk menggunakan doa harian yg ustaz berikan di dalam web ini…terima kasih ustaz

  175. Inam says:

    Terima kasih .. Saya ingin mencuba

  176. mustiarefendi says:

    assalamualaikum
    ustad saya minta izin mengamalkan mengamalkanya..

  177. NURUL says:

    IZINKN SAYA UTK MNGAMALKANNYA..

  178. pokameame says:

    Izin kan saya mengamal kan do’a ini.
    TERIMA KASIH.

  179. assalamualaikum.
    pak ustad sya minta izin dengan ayat ini,,,
    aminn__

  180. saya minta izin untuk mengamal kan ayat ini..
    terima kasih_

  181. wanfarhan says:

    saya minta izin untuk mengamal kan ayat ini. ….terima kasih

  182. valen says:

    thanx bro..izinkan daku

  183. baa caro mamakai a ?

  184. rusdi says:

    Mantaap ilmunya,,, bagi yang mauw belajar ilmu bugis kunjungi blog ane

    http://tatapansakti.blogspot.com/

  185. bara says:

    Mohon untuk saya mengamalkannya

  186. rusdi says:

    mantap ki
    bagi yang mauw belajar ke ilmuan langkah ala Bugis kunjungi

    http://tatapansakti.blogspot.com/

  187. ct says:

    mohon izin u mgmlknnye

  188. say what says:

    ya ustaz, sya mahu minta izin ,, halalkan lah ayat ini…
    dan doakan sya.. suapaya saya dgn saudara2 yg lain menyayangi sya… ishaa ALLAH

  189. Inertia says:

    Insyallah. Izinkan kongsi dan diamal. :)

  190. abbas jalaluddin says:

    minta izin mengamalkan ayat ini….

  191. imul lights says:

    asalamualaikum pak ustad izin kn saya mempelajari ilmu yang ada di web ini ‘smga mujarad buat saya
    Wasalam mualaikum

  192. imul lights says:

    asalam mualaikum pak ustad izin kn saya mempelajari ayat yang ada di,web..

    Wasalam

  193. bobby zulhiantok says:

    assalamualaikum wr.wb…selamat pagi pak ustad.sy ingin bertanya kepada pak ustad.apa bila kita sudah berkeluarga ingin mengunakan ayat yg diatas apakah tdk membahayakan buat kita maupun buat keluarga.karena klo kita gunakan ayat pemanis wajah pasti cewek2 pd suka sama kita.kan jd rumah tangga jd rusak atau pecah belah..tolong masukan nya ya pak ustad ke email sy di bobyzulhiantok@yahoo.co.id wassalamualaikum wr.wb.

  194. muhammad says:

    salam, minta izin

  195. jun says:

    lebih baik kalian jgn mngamalkan ilmu2 mahabbah..lbih baik ilmu wibawa krena skarang laki2 mudah banget dapat cewe cantik.ga kaya dulu… ilmu mahabbah kata ustad saya bisa bikin pusing…ntar cewe skampung pada suka ngelirik kita… dan itu tdak baik untuk org muda yg msih mnuntut ilmu…

  196. assalamualikum wr wb…Saya Minta Izin Ya ,, SALAM!!!

  197. hamdi junior says:

    assalamualaikum…
    saya minta ijin untuk mengamal kan nya pak..

  198. fauziah says:

    assalamulaikum.sya mnta izin untuk mengamal kan nya pkck.

  199. amir says:

    tak kan baca aja …petua nya macam mana sapu muka ke , baca saja ke ,?
    kena jelaskan dengan terang , ayat atau surah memang boleh di beri ..tapi petua nak guna orang rahsiakan ..hasilnya baca sajalah bertahun ..hasil tak nampak …

  200. achmad says:

    assalamualaikum..
    mohon izin mengamalkannya

  201. dokter cinta says:

    PAK USTADZ.. GW UDA MANIS BLOM MNURUT PAK UZTADZ..

  202. Boleh_Kah Saya Mengamalkan Doa Ini Pak.Ustad Tolong ya………

  203. ayu says:

    go0d luck.

  204. izin mengamalkannya ya pak ustadz

  205. yopi says:

    Asalammualaikum Pak ustad saya mntak izin untk mengamal kan ayat ini tolong izinkan saya….

    AsalAmmualaikum

  206. ratna fitriani says:

    izin kan saya mengamalkan do’a ini.

  207. asalammualaikum pak ustad ijinkan
    saya menggamti do’a ini

  208. ea gman cra mengamalknxa? Tolong d jelskn

  209. Eko says:

    Asslamulaikum pak ustad mohon ijin mengamalkan doa ini ea matur suwun

  210. Evan says:

    Thenks bro

  211. bahru jovianto says:

    pak ustad saya mnta izin untuk mngamal kn ny,
    semoga saya brhasil ats ilmu dri ustad….

  212. Firdaus says:

    Saya sedekahkan Al-Fatihah kepada penyampai ilmu ini :-)

  213. Firdaus says:

    sy sdkahkan al-fatiha kpd pnyampai ayat ini :-)

  214. ilham laili says:

    pengen wajahku tampak manis d lhat cewek?

  215. pandji says:

    Izin sya mengamalkannya y pak ustaz,

  216. Irma says:

    Saya pngin wajah yg berseri, tmen saya slama ini sering menghina saya, dan saya pingin dwi jadi sukak sma saya

  217. izaty says:

    Izinkan sye menggune surah ini

  218. ass.ijinkan sya menggunakan doa ini,dan berikan cara mnggunakannya,terima kasih

  219. panji says:

    astagfirrullah,,mnta lgh kpda allah swt,bkn kpda manusia,

  220. putra says:

    Ass brpa bulan baru nampak reaksi nya

  221. irma says:

    ijin diamalkn ya..
    mdh”an bnr.. aminn

  222. irma says:

    ijin diamalkn y, mdh”an bnr..
    amin

  223. andian ashari aritonang says:

    Sukron yaa Ustad
    Mohon doa.a Ustad supaya makbul

  224. Mkjers says:

    Ijin mengamalkan pak cik….

  225. reny says:

    ijin di amalkan y pak … mksh :)

  226. intan says:

    ass.. izinkan saya mengamalkan doa ini .

  227. khurnia wati says:

    Mohon Izinkan saya mengamalkan doa ini pak cik

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s